Turnsupporter

Wat is je meest typerende eigenschap?
Nou ik vergeet snel dingen, dingen die ik moet doen die onthoud ik gewoon niet. Dat is wel typerend voor mij. Ik moet de dingen dan ook écht opschrijven.

Wie bewonder je?
Ik bewonder verschillende turnsters om hun discipline en doorzettingsvermogen. Daar haal ik inspiratie uit om de elementen eigen te maken die ik zelf nog moet leren. Daarnaast bewonder ik mijn moeder en oma om de manier waarop ze met tegenslagen omgaan. Zij zien altijd de positieve kant van de dingen.  Daarbij steunen ze mij door dik en dun zodat ik kan doen wat ik het liefste doe.

Heb je een guilty pleasure?
Ik zing oude K3 liedjes graag heel hard mee, dat doe ik meestal samen met mijn zus. Samen kennen we zo ongeveer alle nummers uit ons hoofd. In het openbaar doe ik dat natuurlijk niet.

Wat is je meest dierbare bezit?
Mijn opa is vorig jaar overleden. Ik heb nu een ketting met wat as van hem erin. Ik draag die ketting als ik belangrijke dingen heb, dan heb ik het gevoel dat hij erbij is. Dat is op dit moment wel mijn dierbaarste bezit.

Wat staat bovenaan jouw bucketlist?
Ik wil graag nog eens een rondreis maken door Amerika of Australië. Een roadtrip waarbij je het hele land 

Als je een half uur vrije tijd hebt, hoe besteed je die vrije tijd dan
Nou dan ga ik lekker ergens languit liggen en Netflixen.

Wat kijk je op Netflix?
Ik was een tijdje verslaafd aan Gossip Girl maar daar ben ik nu klaar mee. Ik ben nu aan het zoeken naar een nieuwe serie, maar ik heb nog niets leuks gevonden. Jullie nog tips?

Ben je ergens bang voor?
Ja! Slangen. Gelukkig zijn die hier in Nederland niet zo veel, maar daar ben ik wel echt bang voor. Voor bijvoorbeeld van die kleine huisspinnen dan weer niet.

Hoe zie je jezelf over 5 jaar?
Ik hoop dat ik dan nog steeds turn en grote wedstrijden heb mogen meemaken. En heel belangrijk: dat mijn lijf ook fit blijft.

Welke sport naast turnen vind je nog meer tof?
Zwemmen vind ik heel leuk. Als er een belangrijk toernooi op tv is, probeer ik altijd wel te kijken. Op vakantie ben ik zelf ook vaak in de zee of in het zwembad te vinden. Ik ben gek op water!

Noem één ding dat mensen waarschijnlijk nog niet wisten van jou?
Dat ik een tweelingzus heb. We lijken totaal niet op elkaar. We zijn een twee-eiige tweeling. En mensen vragen altijd of ze ook aan turnen doet, maar dat is dus niet zo. We groeien de laatste tijd steeds meer naar elkaar toe en we dragen elkaars kleding en schoenen. Dat is ook nog eens heel handig!

Ben je actief op social media of heb je een website /Facebook- / Instagram- / Twitter -account
Ik heb geen eigen website en Twitter heb ik wel maar gebruik ik niet echt meer. De rest gebruik ik wel allemaal. Snapchat gebruik ik ook!

Welke app gebruik je het meest? Heb je een favoriete app?
Instagram is mijn favoriete app, buiten Whatsapp om dan.