DG

Naomi heeft zich bij de European Games geplaatst voor twee finales. Naomi plaatste zich met een totaal van 51.532 punten als tiende voor de meerkampfinale. Aan brug plaatste ze zich met 14.100 punten als vijfde voor de eindstrijd. 

Naomi startte haar meerkamp sterk met een goede score aan brug (14.100), maar moest daarna op balk een val incasseren. Op de onderdelen vloer en sprong herpakte ze zich. In de meerkamp was de Russische Angelina Melnikova met 54.266 punten de beste tijdens de kwalificaties.  "Ik wilde mijn programma hier zo goed mogelijk neerzetten en dat is grotendeels wel gelukt. Ik kijk vooral naar de dingen die goed zijn gegaan en kijk daarom ook met een positief gevoel terug op de wedstrijd," zei Naomi na haar wedstrijd. 

Brug
Aan brug plaatste de Britse Rebecca Downie zich als eerste voor de eindstrijd (14.433 punten). Regerend wereldkampioene Nina Derwael behaalde eveneens 14.433 punten, maar vanwege een lagere uitvoeringsscore eindigde ze als tweede. 

Debutante Laura wist zich in Minsk niet te plaatsen voor de finale. Laura opende haar wedstrijd stabiel aan brug, maar kwam door diverse fouten op balk niet verder dan 45.033 punten in de meerkamp. Daarmee eindigde ze op plek dertig. "Het was heel gaaf om hier te mogen staan. Helaas is het niet helemaal gelopen zoals ik wilde. Ik denk dat dat deels kwam door de spanning en de onervarenheid. Maar dit is een belangrijke ervaring voor me geweest," zei Laura.

Programma finales
De meerkampfinale vindt aanstaande zaterdag plaats. De beste achttien turnsters (met een maximum van twee turnsters per land) komen dan in actie. Op zondag volgen de toestelfinales, waarin de beste zes turnsters in actie komen (maximaal een turnster per land).