DG

Naomi heeft in de brugfinale van de European Games de vijfde plaats behaald. Visser behaalde in de finale 13.466 punten voor haar oefening. 

De turnster van Topsport Noord/O&O Zwijndrecht was zichtbaar tevreden met haar oefening in Minsk. "Ik ben blij dat ik deze oefening neer heb weten te zetten," zei ze achteraf. 

In de finale moest Naomi plotseling als eerste starten, terwijl ze oorspronkelijk als tweede in actie zou komen. Dat had te maken met de Russische Angelina Melnikova, die voorafgaand aan de brugfinale nog haar medaille van het onderdeel sprong in ontvangst moest nemen. "Tijdens het inturnen hadden ze al verteld dat het mogelijk zou zijn dat ik als eerste moest beginnen, dus ik had me er wel al op ingesteld. Wel moest ik eerst schakelen." 

Het goud was uiteindelijk voor de Russische Angelina Melnikova, die met 14.466 punten de beste was in Minsk. Zij werd gevolgd door de Britse Rebecca Downie (14.400). Het brons ging naar de Wit-Russische Anastasiya Alistratava (14.233). 

De Belgische Nina Derwael, de regerend wereldkampioene aan brug, kwam mede door een val niet verder dan de vierde plek (13.933). 

Zevende in de meerkamp 
In Minsk werd Naomi gister nog zevende in de meerkampfinale. Die finale werd eveneens gewonnen door de Russische Angelina Melnikova. "Mijn resultaten (bij de European Games, red.) hadden wel iets beter gekund, maar ik ben vooral superblij met de dingen die goed zijn gegaan. Gister turnde ik drie hele goede oefeningen en vandaag was er een revanche aan brug. Over het algemeen ben ik zeker tevreden," besloot Naomi.