DG

Naomi heeft bij de European Games in Minsk de zevende plaats behaald in de meerkampfinale. In de finale kwam Visser tot een totaal van 51.698 punten. 

Naomi startte haar finale met een foutloze oefening op balk, waar ze 13.066 punten behaalde. Daarna vervolgde ze haar wedstrijd sterk op vloer (12.933), sprong (13.433). 

Aan het laatste toestel, de brug, verspeelde ze echter haar medaillekansen (12.266). "Ik wist dat ik er goed voor stond en kans maakte op een medaille. Daarom wilde ik het ook goed afmaken. Terwijl ik de brug nog aan het klaarmaken was, begon de tijd al te lopen. Daardoor begon ik niet rustig aan mijn oefening. Het ging vrij snel al mis en dat stapelt zich uiteindelijk op. Ik heb geprobeerd om mijn oefening nog zo goed mogelijk af te maken en dat is deels wel gelukt. Maar ik baal ontzettend erg," zei Naomi achteraf. 

In de meerkampfinale hoopte Naomi zich vooral te verbeteren ten opzichte van de kwalificaties van afgelopen donderdag. "Op de eerste drie toestellen ging dat heel goed, omdat ik overal eigenlijk beter was. Het is dan zonde dat het aan brug zo afloopt." 

Goud voor Melnikova
Het goud in Minsk was uiteindelijk voor de Russische Angelina Melnikova (54.498 punten). Zij werd gevolgd door de Franse Lorette Charpy (54.166) en Diana Varinska uit Oekraïne (52.766).