Dit is Lieke


Lieke is net als haar tweelingzus Sanne sterk op balk. Op dat toestel won ze bij de European Games in 2015 goud. Een specialiste is ze niet: Lieke focust zich op de meerkamp. Bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro plaatste ze zich voor de meerkampfinale. Lieke wordt gecoacht door haar vader Vincent Wevers. 

Ze houdt van reizen en nam na de Olympische Spelen ruim de tijd om door onder andere Australië, Taiwan en Japan te reizen. Tijdens die reis gaf ze ook diverse clinics. Haar doel? Tokyo 2020. 

Over vijf jaar hoopt Lieke een eigen bedrijf te runnen. Lieke houdt van fashion en showbizz en heeft bovendien interesse in de mediawereld. Ze wil graag veel van anderen weten. 

liekewevers liekeweverspagina liekewevers

DG Lieke klein

Mijn laatste blog

20181010 183434 v2

Lieke pakt op Tenerife eigen regie op weg naar comeback

Haar lichaam was uitgeput, ze was de grip even helemaal kwijt. Ook al wilde ze ontzettend graag, het lukte Lieke niet om het afgelopen jaar het nodige werk te verzetten om haar doelen te bereiken. Langzaam maar zeker krijgt ze de grip weer terug. Op Tenerife werkt ze geheel op eigen houtje aan haar eerste stappen op weg naar haar uiteindelijke doel: Tokyo 2020.

Tell me more Al mijn verhalen

Topprestaties

  1. European Games 2015: goud op balk
  2. OS 2016: 7e in landen wedstrijden (team)
  3. OS 2016: Meerkampfinale

Facts

  • Specialisme: Meerkamp en balk
  • Begonnen bij: GV Quick Oldenzaal
  • Huidige club: Topsport Noord
  • Trainer: Vincent Wevers

koken met lieke shot 1

Koken met Lieke

Lieke is uitgenodigd door By-kees in Heerenveen om haar favoriete lunchgerecht te maken. Wil je zien hoe dat afloopt, kijk de vlog!

Tell me more Al mijn verhalen

De top 3 van Lieke

Steden

NewYork

  • New York
  • Melbourne
  • Tokyo

Voor de fans


product Eythora

Naar de fanshop

Waarover moet Lieke bloggen?