The Force is Grace is geboren uit liefde voor de turnsport. En die liefde delen we graag met zo veel mogelijk mensen. Want turnen staat voor lef, expressie en grenzen verleggen. Elke keer weer. De kick die het geeft als je een nieuw onderdeel onder de knie hebt en als je iets kunt wat je gister nog niet kon. Dat geeft zelfvertrouwen en kracht. Ook jij kunt meer dan je denkt. We dagen je graag uit!

Naast kracht is turnen bij uitstek een sport die staat voor elegantie. Deze tegenstelling maakt het spannend. Bij ons is de beweging niet het middel (sneller zijn of scoren) maar het doel. Wij hebben het zelf vaak over 'The Art of Motion'. 

We laten via de The Force is Grace website niet alleen de successen zien, maar vertellen ook de verhalen als het even wat minder gaat. Dat hoort immers bij het leven. We willen jullie het echte leven van een topsporter laten zien.

Wij willen door. In ieder geval tot 2020. Want dan is het ultieme evenement van elke sportliefhebber: de Olympische Spelen. Dat is een goede zaak, maar betekent ook dat het platform vooralsnog alleen maar geld kost.

Daarom zoeken we meer partners, meer fans en meer ambassadeurs. Elke euro die we binnenhalen, stoppen we weer terug in de sport. En zo dragen we allemaal een steentje bij aan de sport. Wil je hieraan meedoen, steun ons dan. Niet om het platform zelf, maar om hetgeen waar The Force is Grace voor staat: een mooie, krachtige en energieke sport.

We hopen dat we letterlijk zo meer meiden en jongens in beweging krijgen. Want als je fitter bent, ben je gelukkiger! En dat gunnen we iedereen.

En ohja… mocht je denken dat het beter kan en heb je tips, laat het ons dan weten. Want ook topsporters kunnen beter worden!