Coach/trainer van het jaar 2019

De coach/trainer is een inspirator. Een verbinder. Een leraar of lerares. En vaak ook een vader en moeder ineen. Legt uit, motiveert en beweegt mee. Geeft een aai over de bol of een duwtje in de rug. Dit leidt tot plezier, positief gedrag en wederzijds respect.

Kortom, de coach/trainer is een sleutelfiguur in de gymsport en verdient méér dan ooit waardering van sporters, ouders, clubgenoten en het bestuur. Om deze groep superhelden extra in het zonnetje te zetten organiseert Dutch Gymnastics de:

Coach/trainer van het jaar verkiezing

Heb jij de leukste, beste coach/trainer die altijd zorgt voor een positieve sfeer voor, na en tijdens de lessen. Iemand die jou vertrouwen en een veilig gevoel geeft? Nomineer hem/haar dan nu voor de titel! 


Wat moet je doen?
Vul onderstaand formulier volledig in. Geef aan waarom jouw coach/trainer deze titel verdient. De jury kiest 10 coaches/trainers die kans maken op de titel. De actieperiode loopt van 22 juni tot 12 augustus. Dan maken we de genomineerden bekend en kun je je stem uitbrengen op dé coach/trainer van het jaar.

Mijn gegevens:

Ik nomineer trainer/coach: