Beleef de Dutch Gymnastics SportZomer

De zomer van 2020 gaat de boeken in als een bijzondere periode. Maar ook als zomer met veel kansen. Kansen om leden meer gymsportbeleving te bieden, nieuwe doelgroepen te bereiken, andere (zomer)lessen aan te bieden én om te laten zien hoe gaaf de gymsport is. Bovendien is er momenteel veel aandacht voor sport als effectief medicijn- of beter nog preventiemiddel.

We zien al verschillende clubs die zomerplannen hebben. En met het gegeven dat veel mensen deze zomer in Nederland blijven, is het een goede tijd om als gymsport van ons te laten horen! Dat kan zowel binnen als buiten. Dus laten we samen in beweging blijven. De KNGU zorgt voor ondersteuning om van de Zomer van 2020 de meest memorabele SportZomer–ever -te maken.

Wat doet de KNGU? Een greep uit de activiteiten:

  • Haal inspiratie uit voorbeelden van clubs met een tof zomer plan (zie bijvoorbeeld de plannen van Turnz en lees hier hoe GV Impala clinics organiseert);
  • Maak als KNGU club gratis gebruik maken van de Dutch Gymnastics SportZomer communicatiesjablonen. Want ook jullie zijn Dutch Gymnastics!;
  • Huur voordelig speciale pakketten met materialen om jouw lessen nóg leuker te maken;
  • Maak als ‘zomer club’ kans op een verrassingsbezoek van onze nieuwe mascotte óf van onze topsporters;
  • Kom met jouw sporters voordelig jumpen bij een JumpXL of JumpSquare vestiging bij jou in de buurt;
  • Profiteer van de landelijke samenwerking met Champ en gebruik hun reserveringstool voor het eenvoudig registreren en betalen van jouw (losse) zomerlessen;
  • Bestel nu met 15% korting echte Dutch Gymnastics kleding in de webshopGebruik de code DG15 en ontvang de korting bij het afrekenen.

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt. Deel jouw posts op social media met #DGSportZomer en je vindt jouw post terug op onze social wall.

Ik zoek informatie over

Meld je aan!

Tips & Tricks

Protocollen

Materialen te huur

Communicatie sjablonen

Inspiratie voor buiten

Veelgestelde vragen

Show Your Moves

Doe je mee?

Korting op DG kleding!

Lees hier alle informatie!

Jump de zomer in!

Jumpsquare White

Onze partner, Jumpsquare groep (met de labels Jumpsquare en JumpXL), doet ook graag mee met de Dutch Gymnastics SportZomer en heeft een mooie aanbieding voor ons in petto.

JumpXL Plectrum FC

  • Kom met jouw hele team voor €8 p.p. Dat is maar liefst €5,- korting per persoon!
  • Tarief geldt voor 60 minuten vrij jumpen, op maandag t/m vrijdag, minimaal 10 personen en onder begeleiding van een trainer/begeleider. Prijs is inclusief Jumpsokken.
  • Vrij Jumpen is vanaf 7 jaar. Mini-Jump is voor kids van 1,5 t/m 6 jaar. Kijk voor de tijden op Jump-XL.com

Werkwijze:
Wil je je als club aanmelden voor Jump-XL of Jumpsquare?
Klik hier voor meer informatie over Jump-XL
Klik hier voor meer informatie over Jumpsquare.