Motorisch leren *ONLINE*

  • 13 december 2022
  • Digitaal
  • Bijscholing (Niveau 4)

Bijscholing motorisch leren bij acrobatische bewegingen (niveau 4/5) gegeven door: Rene Linthuis

Deze bijscholing bespreekt een visie van motorisch leren die gebaseerd is op de werking van de sporter (de hersenen). Vanuit deze visie wordt besproken wat bewegen is, hoe bewegen wordt geleerd en hoe instructies en methodieken gemaakt kunnen worden.

Om deze bijscholing goed te kunnen gebruiken binnen jouw trainingen moet je zeer goed op de hoogte zijn van de (biomechanische)-essentie van in ieder geval een paar acrobatische bewegingen. Deze heb je nodig om de behandelde stof te kunnen toepassen.

De vorm van de bijscholing bestaat uit één digitale bijeenkomst (1,5 uur) waar er uitleg gegeven wordt over deze visie op motorisch leren. Vervolgens wordt er in een aantal contactmomenten (via app, meets of face-to-face) deze visie op motorisch leren in de praktijk gebracht.

Je ontvangt uiterlijk twee dagen voorafgaande aan de bijscholing een link naar de online scholing. Het kan zijn dat deze mail in je spambox/ongewenste email komt. Heb je anderhalve dag voor de scholing nog geen link ontvangen, neem dan contact met ons op via bijscholingen@kngu.nl. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00.

Niveau: Niveau 4
Licentieverlenging: 4 punten
Discipline:
  • Sportoverstijgend
Docent:
R. Linthuis
Kosten:
Geen lid: €132,15
Lid met verlopen licentie: €99,15
Lid met geldige licentie: €66,10
Locatie:
Digitaal

Bijeenkomsten

Cursusdata Tijd
Cursusdata: 15 nov. 2022 Tijd: 20:30 - 22:00

Inschrijven