Praktijkdag docenten

  • Bijscholing (Niveau 3)

Leuk dat je docent bent of wilt worden van de vernieuwde trainer-coach niveau 3 opleiding! Wij informeren je via deze mail graag over de mogelijkheid om op zaterdag 23 september in Culemborg deel te nemen aan een praktijkdag voor docenten.

Deze praktijkdag is een alternatief voor de meeloopdag als onderdeel van de onboardingsmodule en is bedoeld voor nieuwe en huidige docenten van de KNGU en/of opleidingsinstituten.

Programma zaterdag 23 september 2023

09:30 uur: Welkomstwoord

09:45 uur: Workshop fundamentfase door Kim Bant - ROC Mondriaan 

11:45 uur: Korte pauze

12:00 uur: Workshop disciplinefase door Kim van Olst - KNGU

13:00 uur: Afronding en (optioneel) lunch 

De praktijkdelen worden verzorgd door huidige docenten. Ze nemen je mee in de toepassing van de didactische werkvormen uit de onboardingsmodule. Daarnaast is er ruimte voor interactie en kun je vragen stellen over je (toekomstige) rol als DGA (Dutch Gymnastics Academy) docent.

  • Het praktijkdeel over de fundamentfase is voor zowel fundament- als disciplinedocenten interessant. Zo krijg je goed mee wat cursisten tijdens de sportbrede opleidingsdagen behandelen.
  • Het praktijkdeel over de disciplinefase is gericht op de specifieke discipline waarvan je docent bent of gaat worden.

Aanmelden

We horen graag uiterlijk maandag 28 augustus of je aanwezig kunt zijn door je aan te melden via onderstaande inschrijfknop. De praktijkdag gaat door onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. Wij laten uiterlijk dinsdag 29 augustus weten of het definitief doorgaat.

Actie vooraf

Ter voorbereiding op deze praktijkdag is het goed om alvast de e-learning: Docenten Onboarding trainer-coach 3 – 2023 in de DGA te volgen (mocht je dit nog niet gedaan hebben). Hier krijg je o.a. meer inzicht over de visie op gymsport, de leerroute trainer-coach niveau 3 en welke rol je als docent hebt in het verzorgen van de opleiding. Het laatste onderdeel, de inleveropdracht, wordt uitgelegd tijdens de praktijkdag.

Mocht het niet lukken om in de DGA de onboarding te volgen, meld dit dan graag via opleidingen@kngu.nl.

Licentiepunten en kosten

Voor het volgen van deze praktijkdag ontvang je 4 licentiepunten. De praktijkdag zelf is gratis (de reiskosten zijn voor eigen rekening).

Benodigdheden

  • Sportkleding en zaalschoenen

Adres Culemborg

Sporthal Parijsch
Eendenkooi 3, 4105 TJ Culemborg

Niveau: Niveau 3
Licentieverlenging: 4 punten
Discipline:
  • Sportoverstijgend
Kosten:
Gratis

Bijeenkomsten

Nieuwe data volgen zo snel mogelijk.

Contactpersoon

Naam E-mailadres Telefoonnummer
Serviceteam serviceteam@kngu.nl 055-5058700