Workshop demo maken

Laat je bijscholen en leer hoe je een demo maakt!
Heb je als club en/of als lesgever de intentie om meer met showsport te doen, maar weet je niet zo goed hoe? Een eerste stap is bijscholen.

Vanaf nu is het mogelijk om een workshop op locatie aan te vragen. Tijdens deze workshop leer je van ervaren docenten hoe je een demo maakt en ga jezelf ook direct aan de slag.

De workshop duurt maximaal vier uren, waarbij je aan het einde van deze vier uren een toffe demo in elkaar hebt gezet.

Interesse? Lees dan verder naar de mogelijkheden
Er zijn een aantal voorwaarden om de workshop aan te kunnen vragen:

  • Maximaal 15 lesgevers per workshop
  • Iedere lesgever neemt twee sporters mee
  • Locatie wordt geregeld door de club (incl. kosten hiervan)
  • Afstemming met docent wat betreft datum, tijd en locatie is vereist
  • Geef zelf je voorkeur door wat betreft het thema van de workshop. Klik hier (zie uitleg demo’s hieronder) voor meer informatie over de verschillende thema’s.

De kosten voor een workshop op locatie, voor maximaal 15 lesgevers, is €500,00. Na het afronden van de workshop ontvangt iedere deelgenomen lesgever twee licentiepunten.

Vul hier het aanvraagformulier in als je graag deze workshop op locatie wilt inplannen. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen om de aanvraag door te nemen en afspraken in te plannen.

De workshops

Buitendemo: Demo ‘Pirates
‘I’m not afraid of storms, for I am learning how to sail my ship’.

Tijdens de workshop leer je als lesgever hoe je verschillende takken van de gymsport kunt verbinden tot een show, tot een performance. Wat heb je nodig, wat wil je leren, wat kun je doen, hoe voer je het uit.
Oftewel: Performen Is op een Ritmische wijze, Acro, Turnen En dansen Samen verbinden.

Ook als sporter is er veel te doen. Leer samen met andere sporters hoe je kan performen en leer een show in drie uren! Wil jij in de buitenlucht een fantastische demo met het thema ‘piraten’ neerzetten met andere gymsportliefhebbers? Dit is jouw kans en schrijf je snel in voor deze workshop.

Binnendemo Jungle
Jungletoesteldemo voor jong & oud! 

De demo bestaat uit een choreografie die geschikt is voor springers en turnsters. We gebruiken banken of balken, springen minitrampoline, plank en/of plankoline en we springen lange mat, airtrack of tumbling. Iedere deelnemer kan op eigen niveau meedoen aan deze demo. Ook kan de demo aan iedere gymzaal worden aangepast, afhankelijk van de beschikbare materialen. We springen en balanceren met elkaar de jungle in! 

Binnendemo Lion King  
Deze binnendemo staat voor The Lion King. Bij deze demo willen wij jou graag leren dat je verschillende disciplines tot één performance kan maken. Door dans en turnen bij elkaar te voegen en deze uitdaging aan te gaan, willen we je graag laten zien wat je allemaal kan doen. Voor de sporters is het ook super leuk om op een andere manier kennis te maken met de gymsport. 

Ben jij altijd al een grote Lion King fan geweest? Lijkt het jou super leuk om hierin te kunnen schitteren of te leren hoe je een demo maakt? Dan is deze demo jou echt op het lijf geschreven.