Aangeboden & Gezocht

De leukste week van de zomer voor alle kinderen van 6 t/m 18 jaar. Daar kan jij aan meewerken en deel van uitmaken. Ook als je geen lid bent van een gym-, dans- of freerun vereniging. Iedereen is welkom. Ben je 18 jaar of ouder, dan mag je mee als leiding (begeleider van kinderen tot 15 jaar). Grote kans dat dit ook jouw leukste week van de zomer wordt.

Plaats hier je oproep als je je als leiding aanbiedt of als je leiding zoekt.

Plaats bericht

Prikbord

Aangeboden
Gevraagd
Week 5

2x Joka of tika leiding aangeboden

Hallo, wij zijn Jozien en Emma en wij willen ons graag aanbieden als tentleiding voor een Joka of Tika tent! Wij zijn twee enthousiaste zussen van 21 en 26 jaar oud en allebei jaren meegeweest als deelneemers die die zomerkampen graag willen herbeleven als leiding.

Vereniging

Contactpersoon Emma Groot

Aantal 2

Leeftijden Joka, Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 1

Week 1 leiding (Mika) aangeboden

Goedendag, ik ga al jaren mee op Zoka, dit jaar week 1. Dat past precies in m'n vakantie. Want Zoka is toch wel ERG leuk. Dus heb je nog een leiding nodig in week 1, contact mij, Borsjan, 31, (oud)turntrainer. Ik zou ook dit jaar Zoka niet willen missen!

Vereniging

Contactpersoon Borsjan Van Heyst

Aantal 1

Leeftijden Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 6

2x Joka of Tika leiding aangeboden

Heeyhooi, wij zijn Marije en Madelon. Wij zijn allebei 18 jaar oud en zouden heel graag mee willen gaan als tentleiding van een joka of tika tent! Zelf gaan we ook al jaren als deelnemers naar Zoka. En nu we oud genoeg zijn zouden wij dit ook graag als leiding willen meemaken.

Vereniging

Contactpersoon Madelon Fokke

Aantal 2

Leeftijden Joka, Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 4

Gevraagd leiding Tika week 4

Mijn 11-jarige dochter gaat al jaren mee op kamp en zoekt leiding voor week 4, dus van 26 juli t/m 1 augustus. Ze gaat tevens meedoen met gymkamp. Wie wil haar tentleiding zijn?

Vereniging

Contactpersoon Sandra

Aantal 1

Leeftijden Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 3

Tika leiding

Hoi allemaal,
Ben jij opzoek naar twee enthousiaste Tika leiding voor week 3? Dan ben jij bij ons aan het goede adres. Wij zijn twee meiden van 21 jaar. Echt zoka-gangers. Wij hebben al jaren ervaring als deelneemsters en 2 jaar ervaring als leiding bij de Tika's. Ook deze zomer willen wij in week drie er weer een feestje van maken. Denk je nou, gezellig! Neem dan contact met ons op!
Groetjes,
Danique en Quinta

Vereniging

Contactpersoon Danique B├Ącker

Aantal 2

Leeftijden Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 4

Mika Leiding week 4

Hoi hoi, ik Ben Nico Sinnige 39 jaar! Ik ga bijna 20 jaar mee op kamp. Dit jaar week 4 Mika Leiding heb je nog leiding nodig in week 4, contact mij, Nico Sinnige. Gaan we er samen een muzikaal feest van maken.

Vereniging

Contactpersoon lydia Klaver

Aantal 1

Leeftijden Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 1

Tika Leiding gezocht Week 1

Voor onze twee meiden, Celeste en Julia (12 jaar) , zijn wij op zoek naar een Tika leiding voor week 1.
Onze meiden komen al een paar jaar bij de zomerkampen en hebben er dit jaar ook heel veel zin in.

Vereniging AFC

Contactpersoon Natascha Puriel

Aantal 2

Leeftijden Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 2

ik bied mezelf aan als leiding

Hoi ik ben lisa ik ben 18 jaar en ik ga al vanaf me 6e jaar op zoka en vind het super leuk om er nog steeds heen te gaan. Door zoka leer je nieuwe mensen kennen en zo heb ik ook nog contact met iemand van vroeger. Ik zou graag de gezelligheid, ervaringen en gekheid mee willen geven aan u kind. Ik zou het super leuk vinden om als leiding mee te gaan.

Met vriendelijke groet,
Lisa grootendorst

Vereniging

Contactpersoon Lisa Noelle Grootendorst

Aantal 7

Leeftijden Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 4

2x joka of tika leiding aangeboden

Heey, wij zijn Ingrid (18) en Nienke (18). Wij zijn op zoek naar wat leuke joka's of tika's die nog leiding zoeken in week 4. Wij gaan samen al heel wat jaren mee op zoka en zijn nu oud genoeg om als leiding mee te gaan. Wij willen er deze week graag een feestje van maken met jullie! Wordt je nu enthousiast of heb je nog vragen, neem dan contact met ons op!
Groetjes,
Ingrid en Nienke

Vereniging

Contactpersoon Nienke Brand

Aantal 2

Leeftijden Joka

Aangeboden
Gevraagd
Week 4

Tika leiding week 4 gezocht!!

Hoi hoi!!
Voor 3 enthousiaste tika meiden (2x gym en 1x zoka) ben ik op zoek naar een leuke, lieve leiding. De meiden zijn al meerdere keren mee geweest op kamp en hebben er ook dit jaar weer heel veel zin in!!
Wie zou hun leiding willen zijn??


Vereniging

Contactpersoon Tessa

Aantal 1

Leeftijden Tika

Niet is te gek!