ZOKA2021 UPDATE

26 februari 2021

Het coronavirus zet nog steeds een groot deel van ons leven op z'n kop. Allerlei sportieve en sociale bezigheden kunnen niet of nauwelijks plaatsvinden. In 2020 zorgde dit onder andere voor het uiteindelijke besluit om in dat jaar geen Zomerkampen te organiseren.

Gistermiddag heeft de KNGU helaas besloten om ook in 2021 niet de verantwoordelijkheid te kunnen dragen voor de organisatie van de Zomerkampen. Iets wat wij allemaal ontzettend jammer vinden. Hier vind je hun berichtgeving hierover.

Zakelijk gezien is dit besluit te begrijpen, maar viel het ons toch rauw op ons dak. Wij hadden liever de ontwikkelingen van het virus, verdere versoepelingen én de mogelijkheden (bijvoorbeeld sneltesten) af willen wachten om zo te kunnen kijken wat er komende zomer wél zou kunnen. Positieve gedachten in een tijd waarin er al zoveel niet kan en mag. De risico’s voor de KNGU als organisatie gaven hen helaas niet de ruimte om de ontwikkelingen van het virus en de maatregelen richting de zomer verder af te wachten. 

We richten onze pijlen nu volledig op 2022. Dan staan we er weer! In september starten we alle commissies weer op. Ondanks de lange ‘radiostilte’ kunnen we nog steeds zeggen: ‘Zomerkampen, daar zit muziek in’. We wensen iedereen sterkte om deze tijd goed en gezond door te komen. Dank voor de vele steun en positieve berichten die we nog steeds mogen ontvangen! Dat doet ons goed.

Zonnige groet,

Kampcommissie | A-J van Eldik, Astrid Bel, Jurre Kraaijeveld, Lynn Slootweg, Marijke Jonkers, Pascal Kempers, Sanne Papavoine & Wendy Roerdink. 

Productcommissie | Barbara Rozing, Charlotte de Lange, Dennis van Dalfsen, Pieter Ott & Ramon van Beusichem.

Niet is te gek!