Ja, ik wil!

Hoe kan ik
mee doen?

Op deze pagina vind je alle informatie over het inschrijven. Deelnemers inschrijven voor SummerMoves Zomerkampen kan op twee manieren, door je gym-, dans- of freerunvereniging of door je ouders.

Meld kind(eren) aan voor een geweldige zomer

Het maakt niet uit of je je eigen kinderen, kinderen van anderen (vriendjes, vriendinnetjes) of alle kinderen van de gym-, dans- of freerunvereniging wilt aanmelden voor een te gekke kampweek. 

Samen in de tent?

Handig om te weten is dat, als kinderen bij elkaar in de tent willen, zij onder hetzelfde reserveringsnummer ingeschreven moeten worden. Op die manier is gegarandeerd dat zij samen ingedeeld worden.

Tip: Zijn er veel "losse" kinderen die bij elkaar in de tent willen, beslis dan onderling welke ouder deze kinderen samen inschrijft.

Hoofdboeker

Degene die plaatsen voor deelnemers en leiding reserveert is de hoofdboeker. Het inschrijven werkt voor zowel ouders als verenigingen bijna hetzelfde. Het enige verschil is dat bij de hoofdboeking via de vereniging de e-mailadressen van de ouders, van de in te schrijven kinderen moeten worden ingevuld. Deze ouders krijgen een automatisch gegenereerde e-mail vanuit het inschrijfsysteem met inloggegevens. Daarna maken de ouders zelf een account aan op mijn.zoka.nl. Hier voeren ze de gegevens van hun eigen kind of kinderen in. Let op: De inschrijving is pas compleet wanneer de ouders de betaling (eenvoudig via iDEAL te doen in het inschrijfsysteem) afgerond hebben.

SuMo13

Overige informatie

De hoofdboeker ontvangt na enkele dagen een reserveringsnummer. Pas dan is de reservering definitief en weet je zeker dat de plaatsen die je hebt aangevraagd bij de reservering ook daadwerkelijk voor jou zijn. Als er iets niet klopt met je boeking, of je wilt wat wijzigen, vermeld dat altijd dit nummer.

 

Belangrijke documenten

Wanneer je je zoon of dochter inschrijft ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. 

We gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens en houden ons aan de wet en regelgeving zoals vastgesteld in de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Meer hierover lees je hier. 

Wanneer je hoofdboeker bent voor de hele vereniging, vind je hier bovendien ook allemaal handige downloads zoals flyers en posters om te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen zich aanmelden. 

Heb je na het doorlezen van het stappenplan nog vragen, of heb je hulp nodig, neem dan gerust contact op via inschrijvingen@zoka.nl

2017 Week 1 010

Beschikbare plaatsen

Hier houden wij bij of er nog ruimte is in alle weken, voor de diverse leeftijdgroepen en de soorten kamp.

ZK: Zomerkamp, GK: Gymkamp, DK: Danskamp, FK: Freerunkamp

  Week 1 Week 2 Week 3 Week 4 Week 5 Week 6 Week 7 
 

05-11 juli

12-18 juli

19-25 juli

26 juli-01 aug

02-08 aug

09-15 aug

16-22 aug

Week deel  1e 2e    2e   1e 2e   2e   2e     2e   2e  
Sjoka                                  
Type Kamp ZK GK ZK GK DK ZK GK ZK GK ZK FK DK ZK GK ZK GK DK
Joka                                  
Tika                                  
Mika                                  
Ouka                                  

Met de kleuren geven we aan wat de beschikbaarheid is:
Groen: vrij/beschikbaar
Geel: bijna vol
Blauw: vol, er is een wachtlijst
Rood: vol, er is geen wachtlijst

Niet is te gek!