Buiten in de natuur

Waar
is dat
feestje?

SummerMoves Zomerkampen vinden plaats in het hartje van de Veluwe, vlakbij Beekbergen en het bondskantoor van de KNGU. Hier bevindt zich een mooie, rustige en bosrijke omgeving waar veel voorzieningen op loopafstand te bereiken zijn. De zomerkampen zijn goed bereikbaar via de A50 en A1.

Terrein SummerMoves Zomerkampen

Het terrein is ongeveer acht hectare groot, ruim opgezet en volledig omheind. Op het kampterrein zijn zeven tentdorpen opgezet. Elk dorp bestaat uit tien vast opgezette tenten waar maximaal tien kinderen in slapen gedurende de kampweek. Verder zijn er genoeg algemene voorzieningen aanwezig zoals schoon sanitair, een blokhut en een grote tent, Amfi genaamd, voor algemene activiteiten zoals de opening en de sluiting van de week.

Turnhal KNGU

Voor de kampweken waarin er deelgenomen kan worden aan gym- en freerunkamp staat ons de goed uitgeruste turnhal van de KNGU ter beschikking. Alle nieuwste turnprops zijn hier aanwezig en liggen klaar voor gebruik. Gedurende het turnseizoen trainen hier ook geregeld Nederlandse topturners.

Zwembad 

Een vast onderdeel van de kampweek is het bezoek met alle zomerkampers aan het zwembad de Schaeck in Twello. Het warmste bad van de regio! En dat bedoelen ze letterlijk, want de watertemperatuur is nergens zo warm. Aangenaam om te zwemmen dus. Het buitenbad heeft een 3-baans glijbaan, een beachvolleybalveld, een grote zonneweide met een speeltuin en last but not least: 2 duikplanken, waar we wekelijks ‘de grote duikplanken show’ organiseren.

 

vuur
Niet is te gek!