Niets is te gek!

Wat is
het?

Wat is SummerMoves?

Tijdens de SummerMoves Zomerkampen beleef jij de leukste week van de zomer. Je gaat op kamp met kinderen van je eigen leeftijd. Je bent actief, veel buiten en doet allerlei sporten en spellen. Je hoeft zeker niet op een sport te zitten om SummerMoves zomerkamp cool te vinden. Iedereen kan mee.

Op avontuur

Bij SummerMoves zomerkamp maak je samen een groots avontuur mee. Gezellig met je tentgenoten slapen en keten in een grote tent. Voor elke leeftijdsgroep een gaaf programma. Er zijn de hele dag buitenactiviteiten: smokkelspellen, speurtochten, zwemmen, liedjes zingen bij het kampvuur. Daarnaast kan er gegymd, gedanst of aan freerunning gedaan worden.

drinkbeker

Met welke groep ga ik op kamp?

Bij SummerMoves organiseren we kampen per leeftijdscategorie. Deze groepen heten allemaal anders. Hieronder zie je de verdeling:

Check hier: wie, wat, waar?

Hoe ziet een week eruit?

Je wil natuurlijk meteen weten wie er allemaal in dorp zitten dus we beginnen met leuke kennismakingsspellen. Zo leer je snel je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen. Overdag doen we verschillende spellen buiten en in het bos. Bijvoorbeeld levend kwartet of een smokkelspel. Tijdens het kamp spelen we ook graag met water en er wordt natuurlijk veel gedanst, geknutseld en gezongen. We gaan een dag met alle kinderen naar het zwembad en er is een discoavond.

Extra programma?

Ben je al 8 of ouder en helemaal gek op dansen, gymmen of freerunning dan heb je mazzel. Voor jou organiseren we een extra programma tijdens de SummerMoves kampweken. Dat werkt zo: bij inschrijving geef je je op voor gym-, dans- of freeruntrainingen. Het maakt niet uit of je al goed kan turnen of dansen, er zijn lessen voor iedereen. Tijdens je SummerMoves week ga je naast het superleuke basis programma ook nog eens elke dag de turnhal of dansstudio in. Bij goed weer freerunnen we buiten in het bos. Hoe tof is dat?

 

DSC 6917

Welke extra programma's zijn er?

Check hier alle informatie over gym, dans of freerunning om te kijken welk kamp het beste bij je past.

IMG 3709
Niet is te gek!