Dutch Gymnastics on The Move

We zijn ervan overtuigd dat uitdagende sport materialen garant staan voor meer sportplezier. Maar we weten ook dat gymclubs deze niet altijd voorhanden hebben. Daarom bieden wij diverse pakketten met materialen die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Zo creëer je binnen een handomdraai unieke beweegpleinen, waar sportplezier voorop staat! Reserveer hier een van de onderstaande producten.

Wat kan je allemaal huren?

 1. Diverse pakketten die gemakkelijk in de kofferbak passen.
  DG on The Move pakket APakket A: Het kleuter pakket. Gebruik de AirBeam over te balanceren, de 3X1 AirFloor om op te springen en rollen en de AirRoll om over heen te klauteren. Het opblaasbare schuine vlak is heerlijk om op allerlei manieren van af te rollen of op te klimmen en de AirSpots zijn een soort mini trampoline. Materialen die je ook kunt gebruiken in je andere recreatieve lessen.

  Pakket B:
   Met dit pakket kun je springactiviteiten aanbieden als hulpoefeningen in je bestaande les. Gebruik de AirRoll voor flikflakken en overslag, de Airincline voor het aanleren van koprollen, stutrollen, flikflakken en salto’s achterover. De Airfloor 3x1 en de AirTrack P2 5x1.4 voor losse vloerelementen. De 5 meter is ook geschikt voor combinaties!

  Pakket C: De 6 meter AirTrack is makkelijk te verplaatsen. Je kunt deze bij de gymzaal opblazen en naar het gras verplaatsen. Met de AirTrack kun je een les springen aanbieden voor alle leeftijden maar in een wat kleinere groep.

  Pakket D: Op de AirTrack kun je springactiviteiten aanbieden voor grotere groepen. De 10 meter is geschikt om meervoudige combinaties te maken. De 20cm AirTrack is een mooie tussenmaat die bij lage luchtdruk het airtumbling gevoel geeft, en bij hoge luchtdruk een turnvloer.


 2. nijntje pleintje: In het nijntje pleintje pakket zitten leuke materialen om beweeglessen te organiseren voor peuters en kleuters. Het pakket bestaat uit nijntje beweegmaterialen, kleine beweegmaterialen en een mooi balanceerparcours. Ook het kleuterpakket van Airtrack zit er in, inclusief een Air Floor en een Air Beam. Te huur voor Beweegdiploma keurmerkhouders. Meer informatie over de inhoud van dit pakket staat in de Beweegdiploma toolkit in Google Drive (let op: dit pakket past niet makkelijk in de kofferbak, een grote auto lukt wel).

Benieuwd naar de prijzen? Deze staan in dit overzicht.

Voor vragen neem je contact op met turnhal@kngu.nl