Opleidingen

Om de lessen van het nijntje Beweegdiploma te mogen geven, dient de lesgever een onderwijsbevoegdheid te hebben én een bijscholing nijntje Beweegdiploma te volgen. In het onderstaande overzicht vind je de opleidingsroute. 

bewegen1

Opleidingsroute

Opleidingsstructuur nijntje Beweegdiploma 2024

Het is mogelijk om als organisatie een nijntje Beweegdiploma opleiding in huis aan te bieden. Hieraan kan alleen op uitnodiging deelgenomen worden. Inschrijven kan via de opleidingsagenda.

1-daagse bijscholing

De 1-daagse opleiding van het nijntje Beweegdiploma is opgedeeld in 2 stappen: een e-learning en een praktijkdag. Door je in te schrijven voor de praktijkdag ontvang je toegang tot de e-learning. De e-learning kun je op een eigen moment volgen en duurt ongeveer 60 minuten.

Meer info en aanmelden

In-company bijscholing
Heb jij een grote groep deelnemers voor het nijntje Beweegdiploma en wil je een docent op jullie locatie voor de nijntje Beweegdiploma 1-daagse? Dat kan. Wij bieden de 1-daagse bijscholing ook in-company aan.

Neem contact met ons op via [email protected] of 055 – 505 87 00 om de mogelijkheden te bespreken, dan maken we een offerte op maat voor je.

Kosten: vanaf € 2.000,-

 
Overige interessante opleidingen en bijscholingen

E-learning nijntje Beweegdiploma

Meer info

Trainer-coach niveau 3 opleiding

Meer info

Creatief bewegen e-learning

Meer info