Waar kun je meedoen?

Wil jij jouw kind aanmelden voor het nijntje Beweegdiploma? Zoek dan hier naar een locatie bij jou de buurt en lees meer over de lessen.

touwtje springen
Proefles mogelijk
Geen proefles mogelijk
Bewegen met nijntje kinderopvang

49164877007 4b913659be o

nijntje voor iedereen

De ambitie van nijntje voor iedereen is dat alle kinderen, met en zonder beperking, de essentiële basisvormen van bewegen leren en daarmee hun nijntje Beweegdiploma halen. Samen in één groep. Zo is nijntje écht voor iedereen. Neem contact op met een vereniging die het nijntje Beweegdiploma voor iedereen aanbiedt bij jou in de buurt.

Locaties

Gratis proefles

Bij de meeste gymclubs kun je een gratis proefles volgen. Kijk op de site van de aanbieder voor meer informatie.

Kosten

De kosten van het nijntje Beweegdiploma verschillen per aanbieder. Informeer bij de locatie bij jou in de buurt wat je betaalt voor de lessen.

Beweegfeest en Beweegdiploma

Je kind volgt de lessen met een beweegfeestje aan het einde. Tijdens het Beweegfeest krijgt je kind het diploma en een cadeautje. Toegang tot het feest is veelal gratis en wij zorgen dat dit ook echt een bijzonder moment voor je kind is. Opa’s en oma’s, broertjes en zusjes zijn ook welkom om te komen kijken.

20190614 DSCF9934

Samenwerking met Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur ondersteunt het nijntje Beweegdiploma. Heb jij onvoldoende geld om jouw kind te laten sporten? Dan kan je bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur een aanvraag aandienen voor financiële steun.