Voor clubs & organisaties

Waarom sociale ontwikkeling tikkertje1 ALTERNATIEF
 • Hoe kan ik starten met aanbieden van het nijntje Beweegdiploma?

  Om als organisatie het nijntje Beweegdiploma te mogen aanbieden, heb je een keurmerk nodig. Om een keurmerk aan te vragen, dient de trainer, die verbonden is aan de organisatie, een lesbevoegdheid te hebben en een bijscholing nijntje Beweegdiploma te volgen. Bekijk hier het opleidingsschema.

  Samenwerken is voor ons belangrijk en waardevol. We raden je dan ook aan gebruik te maken van bijvoorbeeld de expertise van de gymclub in de buurt. Zijn kunnen lessen verzorgen, je ondersteunen bij bijvoorbeeld een beweegfeestje of je tips en handvatten geven om goed van start te gaan. Zoek in dat geval contact met een club in de buurt

 • Hoe kan ik een nijntje Beweegdiploma keurmerk aanvragen?

  Het keurmerk kun je hier aanvragen. Let op: voor je een keurmerk kunt aanvragen, dient de trainer opgeleid te zijn voor het nijntje Beweegdiploma. Dit is een speciale bijscholing. Lees hier hoe je deze kan volgen.

 • Wat zijn de kosten van het nijntje Beweegdiploma keurmerk?

  Die verschillen per type organisatie. Ga op deze pagina naar jouw type organisatie en bekijk de kosten die voor jou van toepassing zijn.

 • Wat zijn de kosten per deelnemer?

  De club bepaalt de kosten van haar eigen organisatie.

  Voor kinderen die lid zijn van de KNGU kan het nijntje Beweegdiploma worden aangevraagd met 100% korting. Alleen voor handelingskosten moet worden betaald.
  Voor kinderen die niet aangesloten zijn bij de KNGU wordt € 6,25 per kind in rekening gebracht voor een diploma en cadeautje.

 • Hoe kan ik ons nijntje Beweegdiploma keurmerk verlengen?

  Fijn dat je tevreden bent! Hier kun je het keurmerk verlengen.

 • Hoe kan ik de diploma's aanvragen?

  Via deze link kun je diploma's aanvragen. Je hebt hier wel een speciale inlogcode voor nodig. Deze heb je ontvangen toen je het keurmerk kreeg. In de digitale toolkit van het Beweegdiploma zit een handleiding voor het aanvragen van de diploma’s.

   

 • Moet ik als organisatie aangesloten zijn bij de KNGU zijn om een nijntje Beweegdiploma keurmerk aan te vragen?

  Nee, dat hoeft niet. Alleen de kosten verschillen. Ga op deze pagina naar jouw type organisatie en bekijk de kosten die voor jou van toepassing zijn.

 • Gezien de nieuw ingevoerde AVG-wet, willen wij nijntje Beweegdiploma’s aanvragen maar ik mag/wil de gegevens niet doorgeven, kan dat?

  • Nee, dat kan niet. Voor het aanvragen van de dipoma’s hebben wij de voornaam, achternaam en geboortedatum van het kind nodig. Anders kunnen wij de diploma’s niet drukken. Deze gegevens zijn dus vereist.
  • In het kader van AVG behandelen wij deze gegevens volgens de wet. Lijsten worden binnen zes maanden vernietigd. De namen blijven wel in onze database bewaard in het kader van gerechtvaardigde belangen.
 • Wij heb geen inloggegevens ontvangen voor het aanvragen van diploma's. Wat nu?

  Neem contact op via [email protected] en wij helpen je verder.

 • Wat is de levertijd als ik diploma's aanvraag?

  De levertijd is maximaal twee weken. Diploma’s die zijn aangevraagd voor maandag 12 uur worden in bijna alle gevallen nog dezelfde week bezorgd.

 • Er staat een (type)fout op het nijntje Beweegdiploma. Kan ik een nieuw nijntje Beweegdiploma krijgen?

  Deze kan je opnieuw aanvragen via het digitale loket. De handelingskosten en eventuele kosten voor het diploma worden opnieuw in rekening gebracht.

 • Kunnen we het nijntje Beweegdiploma keurmerk aanvragen/verlengen zonder gecertificeerde lesgeven?

  Nee, dat kan niet. De les mag alleen gegeven worden door een nijntje-gecertificeerde trainer.
  Je kunt als organisatie wél contact zoeken met een lokale gymclub en regelen dat hun trainer ook bij jou gaat lesgeven. 

 • Wat kost een extra nijntje Beweegdiploma keurmerkbordje?

  Een extra bordje kost € 50,- per stuk. Aangesloten KNGU-clubs hebben 50% korting en kunnen het extra bordje dus aanvragen voor € 25,- per stuk. De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

 • Wat kost een extra nijntje Beweegdiploma lessenserie?

  Een extra lessenserie kost €34,95 per stuk, exclusief verzendkosten.

 • Hoe zit het met nijntje en de AVG?

  In het kader van AVG behandelen wij gegevens van kinderen volgens de wet. Lijsten worden binnen zes maanden vernietigd. De namen blijven wel in onze database bewaard in het kader van gerechtvaardigd belang.