Crowdfundingvoorclubs.nl

Crowdfunding als tool voor extra inkomsten
We zien dat er talloze goede initiatieven worden gestart om de ontstane tekorten op te vangen. Zo maken meerdere clubs in het land het mogelijk om extra donaties te doen. Dat vonden we een goed idee en daarom zochten we uit hoe we jullie hierbij goed kunnen faciliteren. Dat resulteerde is een samenwerking met Crowdfundingvoorclubs.nl, een gevestigde naam in crowdfunding* voor sportclubs.

Het aanbod voor Dutch Gymnastics
Bij de KNGU aangesloten clubs kunnen no-cure-no-pay, dus zonder financieel risico, een eigen platform aanvragen inclusief ondersteuning van de specialisten van Crowdfundingvoorclubs.nl. Ook krijgen ze tegen een gereduceerd tarief (eigen keuze van de club) toegang tot webinars om optimaal geïnformeerd en voorbereid met crowdfunding te kunnen starten. Met een eigen platform van Crowdfundingvoorclubs.nl kunnen gymclubs geld inzamelen om de ontstane gaten te dichten.

 
Kosten
Voor dit platform geldt het no-cure-no-pay principe. De aanbieder van het platform ontvangt per donatie een vergoeding van 7,5% + IDEAL kosten voor de ondersteuning, het draaiende houden van het platform, voor het zorgen van veilige transacties etc. 

Meer weten?
Wil je weten wat crowdfunding is en wat het voor jouw club kan betekenen? Bekijk dan deze video.

Interesse gewekt?
Klik hier om direct een platform aan te vragen. Na ontvangst van een volledige aanvraag nemen de specialisten van Crowdfundingvoorclubs.nl contact op. Als vanzelfsprekend is dit een tool die altijd kan worden ingezet om extra gelden te werven om bepaalde doelen te bereiken.

Handige documenten

* Crowdfunding is het proces van het inzamelen van geld voor een bepaald doel. Een manier om een project te financieren door particulieren de mogelijkheid te bieden met een klein bedrag te investeren. Bij voldoende deelname maken de kleintjes samen een groot gebaar.