We zijn druk bezig om deze nieuwe site te voorzien van alle informatie. Het kan dus zijn dat je tijdelijk wordt doorgestuurd naar de oude website. Heb je nog vragen of ideeën? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina.

Verruim je blik

Als clubbestuurder wil je het reilen en zeilen binnen jouw club zo goed mogelijk vorm geven. Daar komt veel bij kijken. Hoe fijn is het dan als je kennis en ervaringen kunt uitwisselen met andere bestuurders? Of je vragen aan experts voor kunt leggen? Dat kan hier allemaal. Je vindt hier succesverhalen van andere clubs, tips, nieuwsberichten van platforms als sport.nl en nog veel meer relevante informatie.

Succesverhalen

Complex TurnInn Amersfoort blijft groeien!

Soms zijn slecht-nieuws-berichten de aanzet voor heel veel energie en goede ideeën. Zo ging dat ook in Amersfoort-Vathorst, waar de nieuwe turnhal van TurnInn na anderhalf jaar alweer uit zijn voegen dreigt te barsten.

Turnoss Oss maakt naam met apenkooitoernooi!

Apenkooien. Het spel waarbij je vrij over matten, touwen en toestellen klautert, was altijd al het allerleukste tijdens gym. Gymvereniging Turnoss zag kansen in deze vrije vorm van gymnastiek en organiseert sinds 2012 met succes het NK Apenkooien.

What's new?

Via een E-Safari op weg naar nieuwe inzichten

Gratis VOG aanvragen?

Dutch Gymnastics on the move: een aanhanger met gave materialen

Club thema's

BESTUREN EN ONDERNEMEN

Lees meer

SPORT EN BELEVEN

Lees meer

COMMUNICATIE & SPONSORING

Lees meer

SAMENWERKEN & OMGEVING

Lees meer

Ook interessant

Lidmaatschap

Als jouw vereniging of club is aangesloten bij de KNGU, ben je automatisch onderdeel van Dutch Gymnastics, dé gymsport community in Nederland.

Sociaal Veilige Vereniging

Als vereniging wil je alles op orde hebben zodat iedereen veilig en met plezier de gymsport kan beoefenen.