We zijn druk bezig om deze nieuwe site te voorzien van alle informatie. Het kan dus zijn dat je tijdelijk wordt doorgestuurd naar de oude website. Heb je nog vragen of ideeën? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina.

Verruim je blik

Als clubbestuurder wil je het reilen en zeilen binnen jouw club zo goed mogelijk vorm geven. Daar komt veel bij kijken. Hoe fijn is het dan als je kennis en ervaringen kunt uitwisselen met andere bestuurders? Of je vragen aan experts voor kunt leggen? Dat kan hier allemaal. Je vindt hier succesverhalen van andere clubs, tips, nieuwsberichten van platforms als sport.nl en nog veel meer relevante informatie.

Succesverhalen

Workshops over Veilig Sportklimaat eye-opener voor De Hazenkamp

Een veilige sportomgeving. Bij De Hazenkamp Gymsports in Nijmegen staat het hoog op het lijstje. Volgens voorzitter Merijn Berendsen is het bovendien iets waar je je als club continu mee bezig moet blijven houden.

OKK Gorinchem druk bezig met nieuwe turnlocatie

Een nieuwe turnlocatie. Voor OKK Gorinchem komt het langzaam maar zeker, met gemeentelijke steun, in zicht. Volgens bestuurslid Gerda Jansse van Noordwijk wordt het nog een heuse klus, maar het megatraject is gestart.

What's New

20 mei

De Belastingdienst gaat strenger toezien op sportverenigingen en stichtingen

20 mei

Stappenplan voor sportclubs om seksuele intimidatie en misbruik te voorkomen

14 mei

Win de Nationale Sportinnovator Prijs!

Club thema's

BESTUREN EN ONDERNEMEN

Lees meer

SPORT EN BELEVEN

Lees meer

COMMUNICATIE & SPONSORING

Lees meer

SAMENWERKEN & OMGEVING

Lees meer

Ook interessant

Lidmaatschap

Als jouw vereniging of club is aangesloten bij de KNGU, ben je automatisch onderdeel van Dutch Gymnastics, dé gymsport community in Nederland.

Sociaal Veilige Vereniging

Als vereniging wil je alles op orde hebben zodat iedereen veilig en met plezier de gymsport kan beoefenen.