We zijn druk bezig om deze nieuwe site te voorzien van alle informatie. Het kan dus zijn dat je tijdelijk wordt doorgestuurd naar de oude website. Heb je nog vragen of ideeën? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina.

Verruim je blik

Als clubbestuurder wil je het reilen en zeilen binnen jouw club zo goed mogelijk vorm geven. Daar komt veel bij kijken. Hoe fijn is het dan als je kennis en ervaringen kunt uitwisselen met andere bestuurders? Of je vragen aan experts voor kunt leggen? Dat kan hier allemaal. Je vindt hier succesverhalen van andere clubs, tips, nieuwsberichten van platforms als sport.nl en nog veel meer relevante informatie.

Succesverhalen

Unieke gymsportdriehoek in Alkmaar

In sportcomplex De Meent Bauerfeind in Alkmaar kunnen gymsportliefhebbers hun hart ophalen. Een unieke gymsportdriehoek zorgt er namelijk voor dat er voor iedereen wel wat wils te vinden is.

Communicatie is key bij SVT Tynaarlo

Teamspirit, betrokkenheid en communicatie staan bij SVT Tynaarlo hoog in het vaandel. Mede door die drie kernwaarden heeft de club geen tekort aan kader en staan leden steeds vaker open om meer te betekenen voor de Drentse club.

What's new?

Coaches en trainers staan centraal in 2019!

Meldplicht om seksuele intimidatie en misbruik aan te kunnen pakken

The Connection: het podium voor clubbestuurders!

Club thema's

BESTUREN EN ONDERNEMEN

Lees meer

SPORT EN BELEVEN

Lees meer

COMMUNICATIE & SPONSORING

Lees meer

SAMENWERKEN & OMGEVING

Lees meer

Ook interessant

Lidmaatschap

Als jouw vereniging of club is aangesloten bij de KNGU, ben je automatisch onderdeel van Dutch Gymnastics, dé gymsport community in Nederland.

Sociaal Veilige Vereniging

Als vereniging wil je alles op orde hebben zodat iedereen veilig en met plezier de gymsport kan beoefenen.