Tips & inspiratie

Wat fijn dat kinderen weer buiten kunnen gaan sporten. Toch ziet een groot deel van het verenigingsleven er niet meer uit zoals het voor de coronatijd deed. Je krijgt als clubbestuurder met allerlei vraagstukken te maken waar je wellicht eerder nog niet mee te maken hebt gehad. Op deze pagina vind je allerhande tips om je club zo goed mogelijk te blijven runnen. Daarnaast is alle informatie over de coronamaatregelen hier gebundeld. Heb je zelf tips die anderen verder kunnen helpen: deels ze gerust met ons!

Maatregelen in coronatijd

Wat fijn dat kinderen weer buiten kunnen gaan sporten, daar dragen we als gymclubs natuurlijk graag aan bij! De KNGU heeft in samenspraak met clubs en NOC*NSF protocollen opgesteld voor het buiten sporten met kinderen. Hier vind je meer informatie over buiten sporten, online sporten en uiteraard alle informatie die  je normaal van ons gewend bent.

Normaliter ontvangen alle clubs maandelijks een KNGU-nieuwsbrief met het laatste nieuws. In verband met het coronavirus versturen we de nieuwsbrief nu met een hogere frequentie. Hierin houden we de clubs op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verschillende maatregelen. Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen klik dan hier om je aan te melden. Ook is er een nieuwsbrief voor juryleden en trainers/coaches.

Clubondersteuning

Financiële ondersteuning

Aanmelden online bijeenkomsten

Voorbeeld-
documenten

DAS juridische ondersteuning

Verzekeringen

Voorbeelden NOC*NSF

What's new

29 mei

Al het nieuws over het Coronavirus

29 mei

Aanvullende richtlijnen en adviezen voor de gymsport

6 mei

Gymnastiekunie teleurgesteld over nieuwe maatregelen

Laatste items

Handige pagina's

Facebookgroep
DG The Crew

FAQ
coronavirus

Netwerk in de sport

Werkgevers
in de sport (WOS)

Ook interessant

Geef jouw goede voorbeeld aan ons door

Juist in deze tijd willen we veel van elkaar leren. Heb jij een 'best practice'? Deel ze dan met ons, zodat wij deze beschikbaar kunnen stellen voor de hele community.

Hoe moet dat met de ALV?

Met grote groepen mensen online vergaderen (en stemmen)? De Sportinnovatiestudio heeft alles tips en trics.