Bijscholingen

Als trainer-coach staan de behoeften van jouw sporters voorop. Daarom vind jij het belangrijk om continu door te leren, je kennis bij te schaven en nieuwe inzichten op te doen. Zodat jij jouw sporters nog beter kunt begeleiden en daarmee je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw club naar een nog hoger niveau tilt. Bekijk het aanbod van DG welke bijscholing het best aansluit bij jouw interesses.

Niveau 3
Bij verlenging van een niveau 3 licentie maakt het aantal punten per niveau niet uit. Bijscholingen op niveau 3 en niveau 4 worden beiden meegenomen in het totaal aantal.

Houd je licentie geldig!
Bijscholing is cruciaal om jouw lesbevoegdheid als trainer-coach te behouden. Jouw licentie is vier jaar geldig. Om deze geldig te houden moet je binnen die vier jaar 16 licentiepunten hebben behaald. Het aantal licentiepunten wordt berekend vanaf het moment van de verlengingsaanvraag tot vier jaar terug. 

Je licentie wordt niet automatisch verlengd. Dit kun je zelf doen door in te loggen in je licentieoverzicht met je relatienummer en geboortedatum.

Alle bijscholingen

Meerdaagse disciplinebijscholing
Heb jij je lesbevoegdheid al, maar wil je je kennis uitbreiden naar een andere discipline? Volg dan een meerdaagse bijscholing, ook wel applicatie genoemd. Je krijgt hiervoor een certificaat en 16 licentiepunten, dus hiermee heb je in 1 keer je licentie voor 4 jaar verlengd.

Bekijk de agenda

Externe aanbieders

De KNGU heeft samenwerkingen met enkele externe aanbieders. Bijscholingen die je via deze partijen volgt zijn automatisch licentiepunten waard:

NLcoach

(W)eet wat je doet

Beter Turnen

VML Nederland

Rode Kruis

Special Heroes

Overige aanbieders

Heb je een bijscholing gevolgd bij een andere aanbieder dan hierboven staat vermeld? In dat geval kan je via dit formulier een verzoek indienen om alsnog licentiepunten hiervoor toegewezen te krijgen.