Tips & inspiratie

In deze gekke tijd is het lastiger om je rol goed in te vullen. Voor en achter de schermen doen wij ons best voor jou. Op deze pagina kun je allerhande tips vinden om zo goed mogelijk in contact te blijven met jouw achterban en jezelf te blijven ontwikkelen. Heb je zelf tips die anderen verder kunnen helpen: deel ze gerust met ons!

Maatregelen in coronatijd

Wat fijn dat kinderen weer buiten kunnen gaan sporten, daar dragen we als gymclubs natuurlijk graag aan bij! De KNGU heeft in samenspraak met clubs en NOC*NSF protocollen opgesteld voor het buiten sporten met kinderen. Hier vind je meer informatie over buiten sporten, online sporten en uiteraard alle informatie die  je normaal van ons gewend bent.

Normaliter ontvangen alle clubs maandelijks een KNGU-nieuwsbrief met het laatste nieuws. In verband met het coronavirus versturen we de nieuwsbrief nu met een hogere frequentie. Hierin houden we de clubs op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verschillende maatregelen. Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen klik dan hier om je aan te melden. Ook is er een nieuwsbrief voor juryleden en trainers/coaches.

Alles over buiten sporten

Check het hier

Ik zoek informatie over

Online bijscholingen

FAQ
coronavirus

Opleidingen

Wedstrijden

Handige pagina's

Werkgevers
in de sport (WOS)

Facebookgroep
DG The Crew

Netwerk in de sport

Ook interessant

Geef jouw goede voorbeeld aan ons door

Juist in deze tijd willen we veel van elkaar leren. Heb jij een 'best practice'? Deel ze dan met ons, zodat wij deze beschikbaar kunnen stellen voor de hele community.

Lees gratis het e-zine van NLcoach

Met tips voor coachen in deze bizarre tijd en interessante interviews met oa. Merijn Zeeman van Jumbo-Visma.

Doelen stellen met je sporters

Er is niet maar één weg naar jouw doel, dat vraagt wel creativiteit, denkwerk en aanpassingsvermogen. Het model van de cirkels van invloed en betrokkenheid geven inzicht in hoe je hiermee om kunt gaan.