Partners

Een leven lang beweeg- en sportplezier, daar gaan we voor. Dat doen we niet alleen, maar samen met de hele gymsport-community. We zijn er trots op dat onderstaande partners, suppliers en ambassadeurs hier onderdeel van uitmaken.

Partner worden? 
Krijg jij energie van ons verhaal? En wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan het succes van onze gymsport? Dan ben je meer dan welkom. We denken graag mee over creatieve manieren om jouw merk op een ludieke en passende manier onder de aandacht te brengen. Neem direct contact op.

Overzicht

De Airtrack Factory levert de komende jaren de inhoud van vijf Beweegaanhangers met luchtmateriaal die clubs kunnen inzetten bij diverse evenementen. Daarnaast werken de KNGU en AirTrack samen aan het ontwikkelen van de gymsport. Zowel op het gebied van innovatieve materialen als op het gebied van promotie en inspiratie.

AirtrackFactory v2

Samen met marktleider Avyna Trampolines zetten we ons in voor veilig springplezier. Avyna is een partij met veel kennis en ervaring, waar veiligheid sinds jaar en dag voorop staat. Combineer dit met onze sportinhoudelijke kennis en we hebben alles in huis om trampolinespringen leuker en veiliger te maken. Niet alleen in de zaal, maar nu ook in de achtertuin. Avyna besteedt veel aandacht aan prettige arbeidsomstandigheden in de productielanden. De samenwerking met Avyna loopt tot minimaal 2021.

Avyna logo keep jumping v2

BSN medical is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van producten zoals verbandmiddelen en steunkousen, en producten voor gipsen en wondverzorging. De bekende merken Leukoplast® en Leukomed® levert BSN medical ter ondersteuning van de topsporters van Dutch Gymnastics.

bsn medical f

Craft kleding is gemaakt voor serieuze sporters. Sporters die het beste uit zichzelf willen halen en daarbij hun sportkleding belangrijk vinden. Want Craft gelooft dat goede sportkleding bijdraagt aan optimale prestaties. We zijn dan ook erg blij met Craft als kledingpartner van Dutch Gymnastics. Samen zetten we ons in om iedere gymsporter, van top tot recreatiesporter, te voorzien van een professionele uitstraling.

Check de video.

images

Wereldmarktleider GK voorziet de selecties van de KNGU t/m 2020 van de beste wedstrijd- en trainingskleding. Belangrijk. Want goede kleding zorgt voor zelfvertrouwen. En zelfvertrouwen is een basis voor goede prestaties. Ook bij de KNGU-aangesloten clubs profiteren van deze samenwerking. Als clubs een bestelling plaatsen op www.kngu-shop.nl krijgen zij aan het eind van het jaar 10% van hun aankoopbedrag teruggestort. 

GKEliteSportswear v2

Janssen-Fritsen is al sinds 1957 partner van turnend Nederland en verbindt zich opnieuw tot en met 2024 aan de sport. In die periode zorgt zij voor alle turntoestellen voor landelijke en internationale wedstrijden van Dutch Gymnastics. Daarnaast bouwt Janssen-Fritsen samen met de KNGU aan de gymsport door op events als ‘A Touch of Gold’ en Dutch Gymnastics The Finals te zorgen voor de juiste materialen. Clubs kunnen tegen een 10% korting toestellen aanschaffen via de KNGU. Op deze manier zorgen we voor zoveel mogelijk kwalitatief goede sportomgevingen.

270 Weblogo20 20Janssen20en20Fritsen v2

Samen met de Jumpsquare Group slaan we de handen ineen om trampoline-plezier te bevorderen én veilig springen verder onder de aandacht te brengen. Samen hebben we de intentie om de Dutch Gymnastics community extra kunnen laten genieten van de mooie trampolinesport of je nu danser, turner of zelf trampolinespringer bent. Daarnaast streven we hiermee naar nieuwe ledenaanwas en mogelijke bijbaantjes voor (potentiële) trainers/begeleiders. 

Jumpsquare Group is de organisatie achter merken ‘Jumpsquare’ en ‘Jump XL’. Het bedrijf beschikt over 40 trampolineparken in 5 verschillende landen en is daarmee de grootste aanbieder in Europa.

Jumpsquare White

De missie van de Nederlandse Loterij is bijdragen aan een gelukkig en gezond Nederland. Zij investeert daarom jaarlijks in de Nederlandse sport. De KNGU ontvangt daarvan structureel een bijdrage via NOC*NSF. De Nederlandse Loterij is de grootste kansspelorganisatie van Nederland en organiseert op dit moment zeven verschillende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto.

nederlandse loterij logo

Kinderen tussen de twee en zes jaar stimuleren om spelenderwijs beter te leren bewegen. Dat is de ambitie van ons samenwerkingsverband met nijntje. Met een toegankelijk en speels beweegprogramma leren kinderen in 20 uur spelenderwijs alle basisbeginselen van bewegen. Het is geen toeval dat Nijntje ambassadeur is van het Beweegdiploma. Marja Kerkhof (managing director Mercis): "Goed leren bewegen is namelijk heel belangrijk en ontzettend leuk, maar niet meer vanzelfsprekend binnen onze maatschappij. Kinderen spelenderwijs aansporen om te bewegen is waar het ons om gaat. Jong geleerd is oud gedaan".

naamloos v2

NOS is mediapartner van de KNGU. De NOS doet verslag van alle belangrijke evenementen in binnen- en buitenland.

logo

Push Sports Braces ondersteunt topsporters van de KNGU bij de preventie van blessures met de levering van diverse soorten braces. Met Push Sports ben je in control. Ongeacht op welk niveau jij je sport beoefent.

push sports logo v2

TeamNL is écht Oranje! Topsporters van bijna dertig bonden die Nederland vertegenwoordigen op EK's, WK's, Olympische en Paralympische Spelen vormen samen TeamNL. Ook de turn(st)ers maken daar deel van uit. Samen met coaches en begeleiding zetten zij alles op alles om elke dag te excelleren om met hun prestaties Nederland trots te maken.

Oranje-fans kunnen alle Oranje-sporters volgen, ontmoeten en aanmoedigen op www.teamnl.org

TeamNL logo

Turnsupporter is het platform met nieuws over de turnsport. Het eerste echte Nederlandse tijdschrift voor turnfans. Met nieuws over de ere-, 1e en 2e divisie gymnasten, de clubs en de trainers. Samen met Turnsupporter zetten we ons in om de turnsport neer te zetten als een aantrekkelijke sport van nu.

turnsupporter logo

Twinckels.com is ontstaan vanuit de passie om van je huis ook echt een thuis te maken. Twinckels heeft een ruim assortiment A-merken geselecteerd op het gebied van wonen, tuinieren en buitenleven. Samen met Twinckels zetten we ons in om sport en bewegen naar de mensen toe te brengen en onderdeel te maken van het dagelijks leven.

Logo Twinckels 380x120