AllUnited

Welkom op de pagina van AllUnited. Op deze pagina vind je meer informatie omtrent AllUnited voor de KNGU clubs.* Wil je meer weten over AllUnited? Bekijk dan hier de website.

Waarom is AllUnited de beste partij voor jou? 
Met onze ervaring als leverancier van adminstratie software voor meer dan 1500 sportverenigingen, weet je zeker dat jouw vereniging klaar is voor de toekomst. Wil je weten hoe?

Jouw vereniging…

 1. …creëert meer overzicht en bespaart tijd met AllUnited door de complete leden- en lesadministratie;
 2. …kan klein instappen en extra modules aanschaffen naar eigen behoefte;
 3. …wordt altijd 100% geholpen door één van onze 22 dedicated medewerkers;
 4. …profiteert van ons actief ontwikkelbeleid.

AllUnited pakketten
Hét pakket voor gymnastiekverenigingen: Club Members

Voor elke vereniging is er nu ons Club Members basispakket, dat perfect aansluit bij de huidige wensen, maar ook de mogelijkheid biedt om uit te breiden.

In de basis omvat dit pakket de volgende functionaliteit:

 • Online leden- en relatieadministratie, gekoppeld aan de KNGU;
 • Functie-administratie en commissies;
 • Online inschrijfformulier voor op de website;
 • Diploma-/licentie-administratie;
 • Lesadministratie;
 • Rapportages;
 • E-mail- en communicatiebeheer;
 • Facturatie van contributie en lessen, inclusief SEPA-incasso en PDF-facturen;
 • Inlezen van bankafschriften en aanmaanproces;
 • De kosteloze GymClub Members App Start voor communicatie met leden.

Uitbreiding van het pakket met losse modules is altijd mogelijk op een later moment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de digitale presentie of de iDeal-module. Laat je informeren of bekijk de website voor meer informatie over AllUnited voor jouw vereniging. 

Gratis ClubApp
Bij AllUnited kan jouw gymvereniging kosteloos gebruik maken van een eigen ClubApp! We hebben gemerkt dat verenigingen met hun website en nieuwsbrief niet alle leden bereiken. Daarom bieden we deze ClubApp Start kosteloos aan. Met de ClubApp beschikt jouw gymvereniging over een ideaal communicatiemiddel. Geef leden de mogelijkheid om persoons- en privacygegevens te wijzigen, plaats en reageer op nieuwsberichten, verstuur push meldingen én beheer de club agenda. Inclusief een eigen beheer omgeving waarmee jouw vereniging zelf content kan toevoegen. Welke vereniging wil dit nou niet?

Ondersteuning AllUnited helpdesk 
De helpdesk van AllUnited is bereikbaar via support tickets of telefonisch tijdens kantooruren (ma – vrij van 09.00 – 17.00) via 071-207 3800 en kies voor optie #2.

Gegevens

Referentie
Omnia 2000 – Aalsmeer: “De service desk van AllUnited is goed ingericht: er wordt snel gereageerd en de medewerkers denken mee met de situatie van jouw vereniging. Daarom zijn zij sterk in hun dienstverlening.” Lees hier de hele aanbeveling.

Tips & Tricks

*De inhoud op deze pagina is opgesteld door AllUnited. Aan deze teksten kunnen geen rechten worden ontleend bij de KNGU.