Account­management

Dit zijn de accountmanagers van de KNGU!

De accountmanagers zijn niet alleen het gezicht van de KNGU, maar ook de oren en de ogen van onze sport. Het team heeft, door ieders ervaring, een breed gevoel voor het complexe veld waarin clubbestuurders, trainers-coaches en anderen bewegen. Ze schakelt met vrijwilligers en professionals, gaat het gesprek aan op gemeentelijk niveau, luistert waar de behoeftes liggen en zet collega's en organisaties aan het werk voor wat nodig is in het veld. Dat doet ze dus niet alleen! Het team werkt bovenal met de parels uit het verenigingsleven: clubbestuurders, trainers-coaches, ouders, juryleden en clubleden. Accountmanagement werkt om de juiste mensen te vinden en te verbinden en de resultaten breed te delen met de community om zoveel mogelijk mensen van onze mooie sport te laten genieten.

Expertises
Voorheen werkten de accountmanagers in regio’s, daar is een verdeling op basis van expertises aan toegevoegd. Omdat de vragen divers (kunnen) zijn en omdat de accountmanagers niet van alle onderwerpen alles kunnen weten. Zo kunnen we de verschillende partijen nog beter en gerichter ondersteunen op inhoud. Het kan dus zijn dat je, afhankelijk van de vraag, een andere accountmanager aan de lijn krijgt dan in de regioverdeling is gesteld. Dat gaat zeker niet ten koste van het zicht op en de kennis van jullie als club in het geheel want de lijnen zijn kort.

Contact
De accountmanagers zijn te bereiken via het serviceteam: per mail serviceteam@kngu.nl of telefonisch 055-505 87 00. Het serviceteam brengt je graag in contact met de juiste accountmanager. Ze zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur, en op dinsdagavond tot 21.00. Zij staan je graag te woord.

Even voorstellen

Danielle Willemsen

Regio: Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland

In oktober 2020 ben ik gestart als accountmanager bij de KNGU. Sport zit in mijn hart. Roeien en waterpolo heb ik lange tijd op hoog niveau beoefend. Dit heb ik de afgelopen vier jaar gecombineerd met een baan als beleidsadviseur voor twee gemeentebesturen. Mijn ervaringen als topsporter, de studie Sportkunde en mijn ervaring als beleidsadviseur komen mooi samen in deze functie. Ik werk zoals ik sport: ik ben gedreven en wil resultaten behalen. Inmiddels heb ik een groot aantal van jullie al (digitaal) mogen ontmoeten. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en hoop jullie snel te leren kennen.

20220203 140951

Marten Waard

Regio: Gelderland, Flevoland, Overijssel

Op 1 maart 2021 ben ik begonnen als accountmanager bij de KNGU. Ik woon, samen met mijn vrouw en twee kinderen, in Haren. Met twintig minuten fietsen sta ik op de Grote Markt in Groningen. Van jongs af aan ben ik een fanatieke volleyballer. In deze sport ben ik mijn vrouw tegengekomen. Opgeleid als vakleerkracht bewegingsonderwijs werkte ik een paar jaar in het onderwijs om uiteindelijk, als buurtsportcoach, bij de gemeente Emmen terecht te komen. Een prachtige functie waarin verbindingen gelegd worden tussen verschillende partners binnen sport, bewegen en gezondheid. Een groot speelveld waarin het verenigingsleven mij altijd heeft geïnteresseerd. Met name de passie en passie bij deze sport. Ik kijk er naar uit om daar mijn steentje aan bij te dragen.

20220203 141030

Marchien Klappe

Regio: Groningen, Drenthe, Friesland

Geboren in Groningen, Drentse ouders en wonend in Friesland, werk ik nu veertien jaar voor de KNGU. Na tien jaar vakleerkracht gymnastiek te zijn geweest op alle basisscholen van Terschelling, verhuisden we voor de school van de onze kinderen terug naar de vaste wal. Ik werd verenigingsondersteuner van de clubs in Friesland. We zijn aan het water gaan wonen in Twel, de place to be want zeilen, windsurfen, roeien, zwemmen en hardlopen zijn allemaal hobby’s van mij. Ik sta nog graag in de zaal: senioren, kinderen met een beperking en anderen opleiden en lesgeven doe ik met veel plezier. Het persoonlijke contact met de enorm gedreven vrijwilligers van alle verenigingen houd mij al jaren scherp en enthousiast.

20220203 141047

Tim Berrevoets

Regio: Limburg, Noord-Brabant, Zeeland

Geboren in Roermond, woonachtig in Reuver en werkend voor de KNGU sinds januari 2022. Naast het werk krijg ik veel energie van muziek maken, trainen voor een triatlon- of hardloopwedstrijd, wandelingen maken met mijn lieve hond én het lesgeven in turnen. Ik ben opgegroeid met gymnastiek vanaf mijn 6e en heb de sport sindsdien nooit meer losgelaten. Opgeleid tot gymleraar en gewerkt voor de gemeente Beesel, van buurtsportcoach tot beleidsmedewerker. Mijn ervaring binnen de turnwereld en kennis vanuit de praktijk, wil ik goed samenbrengen in deze mooie functie.

Misschien kom ik je tegen op de turnvloer of werken we samen aan activiteiten die de gymsport sterker maken. Ik doe met je mee, welke vraag het ook is.

20220203 140807