Programma EK turnen heren | Livestream senioren | Livescores

Bijscholings­aanbod

Laat je bijscholen en leer hoe je een demo maakt!
Heb je als club en/of als trainer-coach de intentie om meer met showsport te doen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Een eerste stap is bijscholen. Voor showsport zijn er twee specifieke bijscholingen die helpen om te starten met showsport of om bestaande kennis verder te ontwikkelen. Ga aan de slag en laat je inspireren voor het maken van een (nieuwe) show of demo. 

Aanbod
Door het jaar heen worden er bijscholingen aangeboden op verschillende plekken in het land. Waar en wanneer deze plaatsvinden is terug te vinden in de DG Academy agenda. Het is ook mogelijk om deze bijscholingen incompany aan te bieden, voor vraaggerichte scholingen op de club. Denk hierbij aan inspiratie voor bijvoorbeeld de opzet van een jubileum-/jaarlijkse show van de eigen club of in samenwerking met andere clubs.

Naar de agenda

Incompany
Met het incompany aanbod komt de bijscholing naar je toe. Tijdens deze bijscholingen leer je van ervaren docenten hoe je heel laagdrempelig aan de slag kan gaan met showsport binnen je groep/club of maak je een start met het maken van een nieuwe demo. Afhankelijk welke bijscholing je kiest wordt er ingegaan op deze onderwerpen. Interesse? Lees dan hier verder over de mogelijkheden of vraag direct een incompany bijscholing aan.

Meer info

Vast aanbod

Aan de slag met showsport

Heb je nooit aan een show deelgenomen of er als club een gegeven? Dan kan het best lastig zijn om hier mee te beginnen. Volg deze bijscholing, leer de fijne kneepjes van het vak en laat je inspireren voor het maken van je eigen show.

Maken van een nieuwe demo/show

Heeft jullie trainersteam al enige ervaring met shows of het geven van demo's? In deze bijscholing, die ingestoken is als een workshop, ga je direct aan de slag met het aanleren van een kant-en-klare demo.