Jury­opleidingen turnen dames

Kennismodules
Denk jij eraan om jurylid te worden als ouder, (oud)sporter of trainer-coach? Bekijk dan de kennismodules jureren. Deze kennismodules bevatten dezelfde informatie als de juryopleidingen, uitgezonderd de examens. Je volgt deze digitale modules gewoon thuis, er zijn geen contactbijeenkomsten aan gekoppeld. En bovendien zijn ze volledig gratis en vrijblijvend. Ook als je dus gewoon meer wil weten over het beoordelen van de turnsters op een bepaald niveau, dan staan deze gratis tot jouw beschikking. Wél moet je je inschrijven voor de kennismodules.

Op dit moment zijn de kennismodules verouderd, en daarom tijdelijk niet beschikbaar. Er wordt aan gewerkt om deze weer zo snel mogelijk toegankelijk te maken.

Opleidingen
Heb je de kennismodules gevolgd en is jureren wel iets voor jou? Schrijf je dan in voor je eerste juryopleiding! Heb je al een jurybrevet en wil je graag een stap omhoog maken? Ook daarvoor zijn genoeg mogelijkheden. Voor turnen dames worden de volgende juryopleidingen gratis aangeboden:

Brevet Wedstrijdniveau
TD Basis Onderbouw/DG Fundamentals
TD1 Keuze-oefenstof Middenbouw supplement 6 + 7 en Bovenbouw supplement G + H
TD2 Keuze-oefenstof Middenbouw supplement 3, 4 en 5 en Bovenbouw supplement D, E en F
TD3 Keuze-oefenstof Middelbouw supplement 1 + 2 en Bovenbouw supplement A, B en C
TD4 FIG, landelijk
TD5 FIG, internationaal

Brevetinfo
Na het behalen van een jurybrevet ben je maximaal vier jaar lang een gebrevetteerd jurylid in jouw sportdiscipline. Je start met het laagste niveau en door middel van het volgen van een hoger niveau juryopleiding, kun je je verder ontwikkelen als jurylid. Je brevet heeft een einddatum en kan door het volgen van een brevetverlenging worden verlengd.