Jazzdans Assistent Leider 2

  • Opleiding trainer-coach (Niveau 2)

Lijkt het jouw leuk om te assisteren bij de danslessen van jouw vereniging? Help jij graag anderen naar een hoger niveau. Wil jij jouw plezier dat je beleeft aan de danssport overbrengen aan anderen?  Meld je dan aan voor de opleiding assistent niveau 2.  

 

Duur opleiding  

De opleiding bestaat uit 9 fysieke bijeenkomsten  van 4,5 uur inclusief de afsluitende les (dans doedag) . Deze worden gegeven door ervaren dansdocenten in een periode van minimaal 3 tot maximaal 5 maanden. Alle lesdagen zijn verplicht. 

Naast de opleidingsdagen moet de cursist ook rekening houden met stageopdrachten die ze moeten maken. Een cursist moet rekening houden met een studiebelasting van 35 uur. (naast de opleidingsdagen) 

 

Inhoud 

Naast de fysieke bijeenkomsten, ga je stage lopen bij je club en krijg je theorie om thuis goed door te nemen. In de opleiding worden de volgende onderwerpen behandeld. Presenteren als lesgever, contact met de sporters, het geven van aanwijzingen groeps- en individueel, lesindeling, lichaamsscholing, passen- en danscombinaties, muziekkeuze, muziek uittellen.

 

Inschrijfmogelijkheid 

Tot 2 weken voor de startdatum kan je je inschrijven.  

 Heb je vragen over deze opleiding neem dan contact op met opleidingen@kngu.nl  

Planning 

In het voorjaar van 2023 (start feb/mrt) hopen we minimaal 2 opleidingen te kunnen gaan starten 

  • Omgeving Twello/Deventer 
  • Sittard 

Zijn er binnen je club/vereniging/rayon meer belangstellenden voor een opleiding in jouw omgeving, neem dan contact op met opleidingen@kngu.nl

 

Niveau: Niveau 2
Licentieverlenging: 0 punten
Disciplines:
  • Jazzdans
  • Dans
Kosten:
Lid: €227,80
Geen lid: €455,60

Bijeenkomsten

Nieuwe data volgen zo snel mogelijk.