DG The Coach docenten

Datum: zaterdag 21 oktober 2023
Locatie: Topsportentrum Rotterdam
Toegang: gratis

Voor de eerste keer is er op 21 oktober tijdens The Coach een mooie kans voor docenten van trainer-coach- en juryopleidingen om interessante scholingen te volgen én ervaringen en ideeën uit te willen met mededocenten!

Na de opening van The Coach kan jij als docent kiezen uit óf een scholing uit het bestaande programma óf uit 1 van de 2 intervisierondes. In de middag geldt hetzelfde. Na iedere intervisieronde komen we graag met alle docenten samen om te evalueren, terug te kijken en vooruit te blikken op afgelopen seizoen. We sluiten af met een gezellige borrel en docentendiner!

Doelgroep
Deze bijscholing is voor alle DG Academy docenten die trainer-coachopleidingen verzorgen, werkzaam op niveau 2 en 3 én voor jurydocenten.

Docentenprogramma The Coach
09.00-09.30: Inloop
09.30-10.00: Opening The Coach 
10.00-12.00: 3 mogelijkheden om in te schrijven voor:

  1. Intervisieronde: Motivatie o.l.v. Stephanie Hermans
  2. Intervisieronde: Veilige Leeromgeving o.l.v. Patrick Roël
  3. Bijscholing op The Coach

12.00-13.00: Evaluatie en napraten óf bijscholingsronde The Coach
13.00-14:00: Lunchpauze
14:00-16.00: 3 mogelijkheden om in te schrijven voor:

  1. Intervisieronde: Motivatie o.l.v. Stephanie Hermans
  2. Intervisieronde: Veilige Leeromgeving o.l.v. Patrick Roël
  3. Bijscholing op The Coach

16.00-16.30: Evaluatie en napraten óf bijscholingsronde The Coach
16:30-17:00: Borrel
Vanaf 17:00: Docentendiner

Inschrijven
Je kan als docent in de ochtend en middag iedere keer kiezen uit 3 programma’s. Graag zien we jouw keuze via bovenstaande inschrijflinkjes tegemoet. Wil je bij beide intervisierondes zijn? Schrijf je dan voor de ochtend en middag apart in (let op dat je niet 2x voor hetzelfde thema inschrijft). Het max. aantal deelnemers per intervisieronde is 10 docenten. Schrijf je je (ook) in voor een bijscholing uit het reguliere programma? Geef dit graag door aan opleidingen@kngu.nl, dan wordt deze bijscholing op gratis gezet.

Intervisiethema’s
Thema Motivatie: hoe ga je pedagogisch verantwoord om met cursisten die niet/nauwelijks intrinsiek gemotiveerd (lijken te) zijn?

Thema Veilige Leeromgeving: hoe zorg je voor een veilige leeromgeving binnen jouw lessen voor een optimale ontwikkeling van jouw cursist?

Voor de interactie en het leren van ervaringen, vragen wij je om van tevoren op ieder thema waarbij je aanwezig bent één casus voor te bereiden (het delen met de groep is uiteraard vrijwillig).

Licentiepunten
2 punten per intervisieronde.

Kosten
Voor KNGU-docenten is de gehele dag gratis met lunch en diner (voor deze keer kunnen we voor The Coach de reiskosten ook vergoeden, dit is eenmalig en alleen voor KNGU docenten van toepassing). Dit betekent dat jij als docent zowel de bijscholing als de intervisie gratis aangeboden krijgt. Schrijf je je in voor een bijscholing uit het reguliere programma? Geef dit graag door aan opleidingen@kngu.nl, dan wordt deze bijscholing op gratis gezet.

Docentendiner
We gaan ervan uit dat wanneer je je inschrijft, je ook bij het docentendiner aanwezig bent. Mocht je niet kunnen of dieetwensen hebben, geeft dit graag door via opleidingen@kngu.nl.