Abonnement The Connection

The Connection is het magazine dat de KNGU in samenwerking met Arko Sports Media uitgeeft. Een ruim tachtig pagina's tellend magazine vol inspirerende artikelen gericht op de gymsportcommunityMet relevante tips rondom vraagstukken zoals werving, binding en behoud van leden, vrijwilligers en trainers. En bijvoorbeeld praktische informatie over het reilen en zeilen van de club en hoe waardevolle samenwerkingsverbanden kunnen ontstaan met scholen, gemeenten en andere essentiële partijen. Je leest ook prachtige verhalen over Nederlands beste turners en gymsporters. Zij vormen tenslotte een belangrijke inspiratiebron voor velen.

Clubabonnement

  • 3 keer per jaar
  • 10 exemplaren
  • € 171,50 inclusief btw (€ 5,72 per magazine)

Sluit hier het clubabonnement af.

Los abonnement

  • 3 keer per jaar
  • 1 exemplaar
  • € 31,50 per jaar (€ 10,50 per magazine)

Sluit hier het losse abonnement af.

Bekijk proefexemplaar

Hoe werkt het clubabonnement? 
Op de website kan je de adressen van de tien ontvangers invoeren. Denk aan medebestuurders, trainers-coaches, assistenten, juryleden, sponsoren, de gemeente of andere relaties. Zij ontvangen het magazine dan drie keer per jaar. Voor abonnees in het buitenland geldt een toeslag.

Als je het magazine niet meer wilt ontvangen, stuur een mail aan serviceteam@kngu.nl met het relatienummer van de club. Het serviceteam zal het abonnement stopzetten. Je ontvangt een bevestigingsmail van opzegging en eventuele restitutie op een deel van het jaarabonnement waarvoor betaald is.

Heb je vragen? Deze kun je stellen aan het serviceteam via serviceteam@kngu.nl.

Jouw club in het magazine The Connection?
In dit magazine staan regelmatig clubs in de spotlight, omdat ze succesvol zijn op een bepaald gebied en graag hun ervaringen delen. Of een tof event hebben georganiseerd waar andere clubs inspiratie uit kunnen halen. Heeft jouw club een succesverhaal en deel je graag je ervaring? Meld je dan aan door een mail te sturen naar dalen@kngu.nl en wie weet staat jouw club in de spotlight in een volgend magazine.

Artikelen