Abonnement The Connection

The Connection is het magazine dat de KNGU in samenwerking met Arko Sports Media uitgeeft. Een ruim tachtig pagina's tellend magazine vol inspirerende artikelen gericht op de gymsportcommunityMet relevante tips rondom vraagstukken zoals werving, binding en behoud van leden, vrijwilligers en trainers. En bijvoorbeeld praktische informatie over het reilen en zeilen van de club en hoe waardevolle samenwerkingsverbanden kunnen ontstaan met scholen, gemeenten en andere essentiële partijen. Je leest ook prachtige verhalen over Nederlands beste turners en gymsporters. Zij vormen tenslotte een belangrijke inspiratiebron voor velen.

Clubabonnement

  • 3 keer per jaar
  • 10 exemplaren
  • € 171,50 inclusief btw (€ 5,72 per magazine)

Sluit hier het clubabonnement af.

Los abonnement

  • 3 keer per jaar
  • 1 exemplaar
  • € 31,50 per jaar (€ 10,50 per magazine)

Sluit hier het losse abonnement af.

Bekijk proefexemplaar

Hoe werkt het clubabonnement? 
Op de website kan je de adressen van de tien ontvangers invoeren. Denk aan medebestuurders, trainers-coaches, assistenten, juryleden, sponsoren, de gemeente of andere relaties. Zij ontvangen het magazine dan drie keer per jaar. Voor abonnees in het buitenland geldt een toeslag.

Als je het magazine niet meer wilt ontvangen, zet dan in het loket het vinkje uit en klik op ‘vastleggen’ zodat de wijziging wordt opgeslagen. Let wel, het abonnement stopt dan per direct. Het is handiger om eind december het vinkje uit te zetten zodat het abonnement per 1 januari stopt en je dit jaar in ieder geval de magazines nog ontvangt.

Indien je vragen hebt, stel deze dan bij het serviceteam via serviceteam@kngu.nl.

Artikelen