Sport­bestuurders­platform

Word ook lid van het sportbestuurdersplatform
Sportbestuurdersplatform.nl is dé centrale plek waar bestuurders makkelijk, snel en efficiënt goede oplossingen kunnen vinden voor generieke vraagstukken door een beroep te doen op de kennis van medebestuurders. Via dit platform kunnen bestuurders van meerdere sporten elkaar vragen stellen, vragen beantwoorden, best practices delen en met elkaar in gesprek gaan.

Sportbreed platform
Het platform is begin 2022 ontwikkeld door NOC*NSF, elf sportbonden en de gemeente Amsterdam. Na een succesvolle start van de pilot wordt het platform nu uitgebreid en zijn ook andere bonden welkom om deel te nemen.

De KNGU ziet een meerwaarde in het platform en faciliteert deze dienst voor de clubbestuurders. Want delen = vermenigvuldigen!

Je komt in contact met bestuurders van de gymsport én van andere sporten. Hierdoor is de kans groot dat jij als bestuurder meerdere inspirerende antwoorden krijgt vanuit verschillende perspectieven en sporten. De diversiteit aan onderwerpen op het platform is groot. Op het platform vind je onder andere vragen en antwoorden over vrijwilligersbeleid, sportaccommodaties, clubkader en financiën.

Lid worden
Ben je na het lezen van bovenstaande informatie benieuwd naar het platform? Bekijk dan onderstaande video. Je kunt ook rondneuzen op gymsport.sportbestuurdersplatform.nl. Daar is echter niet de volledige inhoud zichtbaar. Om de volledige inhoud te zien moet je lid zijn van het platform.

Wil je lid worden van het platform zodat je kennis kunt ophalen en kunt delen? Stuur dan een mail naar team clubservices via [email protected]. Ook met vragen kun je terecht bij team clubservices.