Webinars

De KNGU organiseert gedurende het sportseizoen diverse webinars voor clubbestuurders. Ben je lid van de bond, dan kun je je gratis aanmelden. We praten je tijdens de webinars bij over actuele en relevante thema’s. Ook zijn de online bijeenkomsten gericht op interactie, tussen clubbestuurders, medewerkers van de KNGU en experts uit het werkveld. Er worden met regelmaat webinars toegevoegd, dus houd ook de aankondigingen in de nieuwsbrief in de gaten.

Webinar: verzekeringen Everion Sport

Wanneer?
Donderdag 23 mei 20:00-21:00 uur

Sinds 1 januari is de KNGU een samenwerking aangegaan met Everion Sport. Samen willen we gymclubs van dienst zijn en ontzorgen op het gebied van verzekeringen. Verzekeringsvraagstukken zijn immers voor veel bestuurders een complexe materie. Om jou als clubbestuurder te helpen en ontzorgen, organiseert de KNGU een webinar met als thema verzekeringen.

In dit webinar neemt expert Marcel van Rooijen je graag mee in de wereld van verzekeringen en sport. Daarbij licht hij de collectieve verzekeringen toe (ongevallen en aansprakelijkheid) en gaat hij in op de aanvullende verzekeringen die je als club of trainer-coach kan afsluiten. Ook is er ruimte voor vragen. Deze kan je doorgeven via het aanmeldformulier en worden gebruikt ter voorbereiding van het webinar.

Wil je vooraf meer te weten komen over Everion Sport, lees dan het interview dat recent verscheen in het KNGU magazine The Connection.

Inschrijven

Deelnemen?
Zorg dat je Microsoft Teams tot je beschikking hebt. Uiterlijk een dag voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een uitnodiging met een link. Je kunt je tot 24 uur van tevoren aanmelden.