van 9 jul.

tot 19 aug.

Fun activiteit Meerdere disciplines

SummerMoves Zomerkampen

  • Stichting ZOKA
  • 6-9, 10-12, 13-15, 16+
  • 140+
  • Beekbergen

Wij zijn Summermoves Zomerkampen, van oorsprong een kamp van de KNGU dat al 65 jaar de leukste zomerkampen organiseert. Sinds een jaar staan wij, met dezelfde vrijwilligers, op eigen benen.

In de zomer worden er zes weken kamp georganiseerd voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. Kinderen kunnen genieten van een sportieve en avontuurlijke week vol gezelligheid en nieuwe vriendschappen. Het programma bestaat uit verschillende activiteiten, zoals spellen, sport, knutselen, zwemmen en kampvuuravonden. Naast het zomerkampprogramma kunnen kinderen ook uit aanvullende programma’s kiezen, zoals gym, dans en freerunnen. Bij een aanvullend programma gaan kinderen een dagdeel aan de slag met hun sport naar keuze. 

Zomerkamp is voor iedereen leuk. Of je nou van sporten, dansen, zingen, knutselen, spelen, turnen of zwemmen houdt. Er is voor iedereen wat leuks op kamp. Op zomerkamp worden kinderen op leeftijd ingedeeld. Kinderen zitten de hele week met dezelfde kinderen in een groep en samen met de enthousiaste begeleiding maken zij er een week van om nooit meer te vergeten!

Enthousiast geworden? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie, om in te schrijven of check onze socials via @summermoveszomerkampen voor een leuke sfeerimpressie.

Locatie

De bossen van Beekbergen
Lage Bergweg 10
7361 GT, Beekbergen