Partners

Een leven lang beweeg- en sportplezier, daar gaan we voor. Dat doen we niet alleen, maar samen met de hele gymsport-community. We zijn er trots op dat onderstaande partners, suppliers en ambassadeurs hier onderdeel van uitmaken.

Partner worden? 
Krijg jij energie van ons verhaal? En wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan het succes van onze gymsport? Dan ben je meer dan welkom. We denken graag mee over creatieve manieren om jouw merk op een ludieke en passende manier onder de aandacht te brengen. Neem direct contact op.

overzicht

Airtrack Factory levert de komende jaren de inhoud van kofferbakpakketten met luchtmateriaal, die clubs kunnen inzetten bij diverse evenementen. Daarnaast werken de KNGU en AirTrack Factory samen aan het ontwikkelen van de gymsport. Zowel op het gebied van innovatieve materialen als op het gebied van promotie en inspiratie. Klik hier voor de clubvoordelen.  

AirtrackFactory v2

Craft kleding is gemaakt voor serieuze sporters. Sporters die het beste uit zichzelf willen halen en daarbij hun sportkleding belangrijk vinden. Want Craft gelooft dat goede sportkleding bijdraagt aan optimale prestaties. We zijn dan ook erg blij met Craft als kledingpartner van Dutch Gymnastics. Samen zetten we ons in om iedere gymsporter, van top tot recreatiesporter, te voorzien van een professionele uitstraling.

Check de video.

images

Wereldmarktleider GK voorziet de selecties van de KNGU t/m 2024 van de beste wedstrijd- en trainingskleding. Belangrijk. Want goede kleding zorgt voor zelfvertrouwen. En zelfvertrouwen is een basis voor goede prestaties. Ook bij de KNGU-aangesloten clubs profiteren van deze samenwerking. Zodra je als club kleding afneemt, krijg je een eigen pagina in de webshop. Leden kunnen daar eenvoudig kleding en andere materialen aanschaffen die je als club voorschrijft. 

GKEliteSportswear v2

Janssen-Fritsen is al sinds 1957 partner van turnend Nederland en verbindt zich opnieuw tot en met 2024 aan de sport. In die periode zorgt zij voor alle turntoestellen voor landelijke en internationale wedstrijden van Dutch Gymnastics. Daarnaast bouwt Janssen-Fritsen samen met de KNGU aan de gymsport door op events als ‘A Touch of Gold’ en Dutch Gymnastics The Finals te zorgen voor de juiste materialen. Clubs kunnen tegen een 10% korting toestellen aanschaffen via de KNGU. Op deze manier zorgen we voor zoveel mogelijk kwalitatief goede sportomgevingen.

270 Weblogo20 20Janssen20en20Fritsen v2

De KNGU en Zilveren Kruis hebben voor al hun leden een speciale zorgverzekering samengesteld. Daarom krijg je een aantrekkelijke korting op jouw premie en gratis het pakket Extra Aanvullend Sport. Dit is een pakket met extra vergoedingen op het gebied van sportzorg en vitaliteit. En dat niet alleen: de voordelen gelden ook voor je gezinsleden. Benieuwd naar jouw voordeel? Kijk op zk.nl/kngu

logo zkpng

De missie van de Nederlandse Loterij is bijdragen aan een gelukkig en gezond Nederland. Zij investeert daarom jaarlijks in de Nederlandse sport. De KNGU ontvangt daarvan structureel een bijdrage via NOC*NSF. De Nederlandse Loterij is de grootste kansspelorganisatie van Nederland en organiseert op dit moment zeven verschillende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto.

nederlandse loterij logo

Kinderen tussen de twee en zes jaar stimuleren om spelenderwijs beter te leren bewegen. Dat is de ambitie van ons samenwerkingsverband met nijntje. Met een toegankelijk en speels beweegprogramma leren kinderen in 20 uur spelenderwijs alle basisbeginselen van bewegen. Het is geen toeval dat Nijntje ambassadeur is van het Beweegdiploma. Marja Kerkhof (managing director Mercis): "Goed leren bewegen is namelijk heel belangrijk en ontzettend leuk, maar niet meer vanzelfsprekend binnen onze maatschappij. Kinderen spelenderwijs aansporen om te bewegen is waar het ons om gaat. Jong geleerd is oud gedaan".

nijntje trampoline met mercis

NOS is mediapartner van de KNGU. De NOS doet verslag van alle belangrijke evenementen in binnen- en buitenland.

logo

Push Sports Braces ondersteunt topsporters van de KNGU bij de preventie van blessures met de levering van diverse soorten braces. Met Push Sports ben je in control. Ongeacht op welk niveau jij je sport beoefent.

www.pushsports.eu

push sports logo v2

TeamNL is écht Oranje! Topsporters van bijna dertig bonden die Nederland vertegenwoordigen op EK's, WK's, Olympische en Paralympische Spelen vormen samen TeamNL. Ook de turn(st)ers maken daar deel van uit. Samen met coaches en begeleiding zetten zij alles op alles om elke dag te excelleren om met hun prestaties Nederland trots te maken.

Oranje-fans kunnen alle Oranje-sporters volgen, ontmoeten en aanmoedigen op www.teamnl.org

TeamNL logo

Heb je de middelbare school afgerond en verhuis je voor jouw studie waardoor je niet meer kan blijven sporten bij jouw club? Of is er bij jouw huidige club geen geschikte groep in jouw leeftijdscategorie? Dan is een studententurnvereniging misschien wel iets voor jou! Er zijn maar liefst elf studententurnclubs in Nederland. Deze clubs zijn aangesloten bij de Nederlandse Studententurnbond (NSTB).

De NSTB organiseert landelijke wedstrijden en activiteiten voor aangesloten clubs zoals turnwedstrijden, studenten kampioenschappen en workshops gerelateerd aan turnen. Ook kan je mee blijven doen aan KNGU wedstrijden als je via de studententurnvereniging staat ingeschreven bij de KNGU. Meer informatie vind je op de site van de NSTB.

NSTB Logo 2015