DG The Box

Een show is zo gemaakt!

Dutch Gymnastics The Box helpt trainer-coaches een fantastische eindshow met sporters neer te zetten. En dat in maar liefst 12 weken! Naast de inhoud van de inspiratie leskaarten is er in de gymles ook ruimte voor eigen invulling en creativiteit van zowel de trainer-coach als de sporters, om de show een persoonlijke twist te geven. Vraag naar de mogelijkheden bij jouw trainer-coach. 

Ook interessant

Twist de mascotte

Twist is de mascotte van Dutch Gymnastics en het gezicht van DG The Box!

De ervaringen van Gymsport Leiden en Penta Winterswijk

Gymsport Leiden en Penta Winterswijk hebben als een van de eerste clubs DG The Box mogen uitproberen, lees hier wat zij daarvan vonden!

Partner in veelzijdig bewegen

BMO LOGO 3sterren negative 30

Partner in Veelzijdig Bewegen is in 2021 geïntroduceerd door de sportsector. Het werkt volgens een sterrensysteem. Dit helpt verenigingen, trainers en ouders van sporters om te kiezen voor een sportprogramma waarvan grondig onderzocht is dat kinderen veelzijdig leren bewegen. Het systeem kent drie niveaus. 1 Ster betekent dat het programma aandacht heeft voor een brede motorische ontwikkeling. Bij 2 sterren is het aanbod breed motorische ontwikkeling ruim voldoende aanwezig.

DG The Box heeft 3 sterren ontvangen.
3 Sterren voor een programma betekent dat kinderen zich volledig breed motorisch ontwikkelen. In het programma zitten alle (of bijna alle) basisvaardigheden die belangrijk zijn voor een goede motorische ontwikkelingen van een kind. Daarbij is voldoende afwisseling en variatie. Zijn de kinderen veel in beweging en worden de oefeningen aangepast aan het niveau van het kind. Het programma is goed doordacht opgesteld en uitvoerig getest. Kortom, drie sterren betekent een topprogramma voor de motorische ontwikkeling van kinderen.