Freerun Skills

Freerun Skills is een goed doordacht en slim opgebouwd online en offline-concept dat de freerun fan op allerlei manieren inspireert, nieuwe manieren laat zien om skills en tricks aan te leren en uit te oefenen. Daarbij biedt Freerun Skills steeds nieuwe input voor freerunners die niet genoeg kunnen krijgen van alles wat met parkour en freerunning te maken heeft. Want Freerun Skills is freerunning next level en het allernieuwste multimediale freerun concept van Freerun Basics en Dutch Gymnastics 

  1. Skill Cards (Level 1 t/m 3) met uitwerking van skills getuned per level. 
  2. E-mails met tips en coole video’s - elke maand handige info over bijvoorbeeld de juiste buitenschoenen en -kleding, oefeningen voor thuis, tips van pro’s en nog veel meer. 
  3. Extra’s zoals posters en level-armbanden.  

Wat is de opbouw van Freerun Skills?  

Het Freerun Skills trainingsprogramma bestaat uit drie levels. Voor het doorlopen van een level staat een bepaalde periode van ongeveer zes maanden trainingstijd. Na het afronden van een level ontvang je  special Freerun Skills level-armband die bij dat betreffende niveau hoort. Zo ziet iedereen welk level freerunnen je beheerst. Na elke periode showen jullie - voor friends en family – je vetste tricks in een Skills Jam. Bovendien mag je met je freerunmaatjes meedoen aan de Regional Freerun Skills Run.  

In aansluiting op de reguliere trainingen werk jij met Skillscards. Elk level bevat 15 uitdagingen die zijn verspreid over de 5 elementen van freerunning: Springen, vaults, klimmen, zwaaien en flips & tricks. Wanneer je de uitdaging voltooid hebt rond je het betreffende level af.  

“Ik voel me echt een strijder en merk dat ik langzaam alle Level 2 Skills clean kan uitvoeren. Inmiddels heb ik al de witte en oranje level-armband en ik ga nu, samen met een vriend, trainen voor het halen van de rode! Dat is nog wel een uitdaging.. Op mijn eigen Youtube kanaal heb ik voor het eerst mijn stylerun van de Skills Jam geplaatst.”   

“Serieus. Iedereen kan dit!”  

Freerunner Sven

Wat kost Freerun Skills? 

Voor een bedrag van € 37,50, dat is ongeveer 6 euro per maand, krijg jij Skillcardsposters met tricks, level-armbanden, toegang tot Skills Jams en tot de Freerun Skills community waar je eindeloos kan leren van andere top freerunners om zo je eigen moves te verbeteren.  

Nooit uitgeleerd 

Freerunner Guido: “Het is kicken om nieuwe tricks te leren en grenzen te verleggen. Mijn doel is om zo strak mogelijk te bewegen van a naar b. Je pakt een startpunt en beweegt zo mooi mogelijk met tricks naar een andere plek. Als je iets kan, zijn er altijd weer nieuwe tricks te vinden en te combineren. Je bent dus nooit uitgeleerd. 

Wil jij je ook toegang tot alles wat Freerun Skills te bieden heeft?  

Schrijf je dan hier direct in