Nieuws

Bart Deurloo verder als coach

Bart Deurloo zet op 31-jarige leeftijd een punt achter zijn carrière als topturner en gaat tot en met de Olympische Spelen van Parijs (2024) aan de slag als coach binnen de Nederlandse mannenselectie.

Lees meer

KNGU gaat door met coaches

De KNGU heeft de contracten met de bondscoaches Dirk van Meldert (mannen) en Jeroen Jacobs (vrouwen) opengebroken en verlengd tot en met het Olympisch jaar 2024.

Lees meer

Nieuw: Dutch Gymnastics-AirTrack

In een unieke samenwerking slaat de KNGU de handen ineen met AirTrack Factory voor het design van een gloednieuwe AirTrack. De opblaasbare tumblingbaan wordt in een geheel nieuw jasje gestoken en krijgt de look and feel van Dutch Gymnastics. Het ontwerp zal een speciale rol spelen als trainingsmateriaal voor gymsportclubs in aanloop naar de Wereld Gymnaestrada dat tussen 30 juli en 5 augustus in Amsterdam zal plaatsvinden. De AirTrack zal ook tijdens het event te zien zijn.

Lees meer

Tot zover 2022, en nu door naar 2023!

Het einde van het jaar nadert. Een mooi moment om terug te kijken op wederom een bewogen jaar en onze dank uit te spreken voor de belangrijke bijdrages die iedereen daaraan geleverd heeft. Het is vooral ook het moment om (voor)uit te kijken naar een nieuwe start waarin nieuw perspectief, nieuwe verbinding, maar ook nieuwe uitdagingen centraal staan. 

Lees meer

Oranjeselectie turnen dames 2023

Bondscoach turnen dames Jeroen Jacobs heeft vandaag de Oranjeselectie 2023 bekendgemaakt. Het kernteam bestaat uit: Elze Geurts, Vera van Pol, Eythora Thorsdottir, Sanna Veerman, Naomi Visser en Tisha Volleman. Floor Slooff komt in het instroomteam, waarbij zij grotendeels dezelfde activiteiten doet als het kernteam.

Lees meer

Laad meer