Nieuws

Wel of niet op de foto

Wil jij gefotografeerd worden tijdens wedstrijden? Vraag bij jouw club na hoe jij in het ledensysteem geregistreerd staat: met een JA of een NEE.

Lees meer

Eerste Your Stage event in Schiedam

Op 9 november vond voor het eerste een Your Stage event plaats in Schiedam. Met maar liefst 160 deelnemers, verspreid over 13 groepen en een variatie aan deelnemers tussen de 6 en 60 jaar oud werd het een fantastische avond.

Lees meer

In de spotlights: bondsraadlid Arthur

In de rubriek ‘In de spotlights’ maak je kennis met mensen achter de schermen van de KNGU. Deze keer is dat Arthur Haasbroek. 51 jaar geleden liep hij de gymzaal binnen ... Arthur is sinds kort bondsraadlid. De Bondsraad stemt in met het strategisch jaarbeleid van het Bondsbestuur en heeft een toezichthoudende rol binnen de KNGU.

Lees meer

In de spotlights: bondsraadlid Paula

In de rubriek ‘In de spotlights’ maak je kennis met mensen achter de schermen van de KNGU. Deze keer is dat turnfanaat en bondsraadlid Paula van de Wijngaart. Zij zet zich al acht jaar in voor de Bondsraad. De Bondsraad stemt in met het strategisch jaarbeleid van het Bondsbestuur en heeft een toezichthoudende rol binnen de KNGU.

Lees meer

Laad meer