Nieuws

Goud op balk voor Sanne Wevers

De rentree van Sanne Wevers had niet mooier kunnen verlopen. Op haar eerste internationale wedstrijd sinds de Olympische Spelen in Tokio weet ze meteen te overtuigen en pakt ze goud.

Lees meer

Finaledag van Loran en Naomi

Helaas geen podiumplekken voor toestelfinalisten Loran en Naomi op de eerste dag van de toestelfinales. Loran kwam in actie op voltige, waar hij met een gedeelde derde plek net naast de medailles grijpt. Naomi heeft zich in de kwalificaties naar onder andere een brugfinale geturnd.

Lees meer

Top-7 meerkampklassering voor Eythora en Naomi

Als vierde en zevende (in de opgeschoonde lijst) kwalificeerden Naomi Visser en Eythora Thorsdottir zich voor de meerkampfinale. De top-24 meerkampers (max. twee per land) uit de kwalificatie op woensdag verdienden een startbewijs voor de finale. Ook na de finale behorden de dames tot de top-7 van Europa, een mooi resultaat.

Lees meer

Casimir eindigt 15e in de EK-meerkamp

Als vijfde kwalificeerde hij zich afgelopen dinsdag voor de meerkampfinale. Met een zuiveren aanloop naar dit toernooi scoorde Casimir Schmidt steeds heel hoog, maar de wedstrijd van vandaag ging niet zoals hij had gehoopt. Wel kan hij goed relativeren en kijkt hij uit naar het WK Antwerpen, waarvoor het herenteam op dinsdag een ticket heeft bemachtigd.

Lees meer

Brons én vijf finaleplekken voor damesteam

Een teamticket voor het WK: dat was het voornaamste doel voor de dames. Een plaats 13 of hoger was daarvoor nodig in het klassement. Met een bronzen teammedaille én vijf finales is het oorspronkelijke doel al ver gepasseerd.

Lees meer

Laad meer