We zijn druk bezig om deze nieuwe site te voorzien van alle informatie. Het kan dus zijn dat je tijdelijk wordt doorgestuurd naar de oude website. Heb je nog vragen of ideeën? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina.

Nieuws

Coach/trainer van het jaar verkiezing

De trainer/coach is een inspirator. Een verbinder. Een leraar of lerares. En vaak ook een vader en moeder ineen. Legt uit, motiveert en beweegt mee. Geeft een aai over de bol of een duwtje in de rug. Dit leidt tot plezier, positief gedrag en wederzijds respect. Kortom, de trainer/coach is een sleutelfiguur in de gymsport en verdient méér dan ooit waardering van sporters, ouders, clubgenoten en het bestuur. Om deze groep superhelden extra in het zonnetje te zetten organiseert Dutch Gymnastics de: Trainer/coach van het jaar verkiezing

Lees meer

KNGU aanwezig op Canal Parade 2019

De Nederlandse sport neemt met meer dan 15 sportbonden, de Alliantie Gelijkspelen, Pride and Sports en NOC*NSF deel aan de Canal Parade 2019 op de Amsterdamse grachten. De Nederlandse sport sluit zich daarmee aan bij de doelstelling van de Canal Parade Amsterdam om met alle sectoren uit de samenleving op het water de boodschap 'zijn wie je bent, houden van wie je wil’ uit te dragen. Met deelname aan de botenparade geeft de sport aan zich voor deze boodschap hard te willen maken. De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) juicht dit initiatief van harte toe.

Lees meer

Vacature Eventmanager

Ben jij een talent in eventorganisatie? Houd jij je hoofd koel (wat er ook gebeurt) en ben jij een kei in organiseren? En krijg jij energie van last-minute uitdagingen? Dat komt goed uit! Wij zijn namelijk op zoek naar een eventmanager, die de touwtjes strak in handen houdt en zich thuis voelt in een sportieve omgeving.

Lees meer

Actie Turnsupporter

Ben jij een echte fan van turnen? Misschien is een abonnement op Turnsupporter dan wel iets voor jou! Dutch Gymnastics fans profiteren nu van een special actie.

Lees meer

Laad meer