Nieuws

Remco Boer nieuwe directeur KNGU

De KNGU heeft een nieuwe algemeen directeur. Remco Boer volgt per 1 december Marieke van der Plas op, die dit voorjaar vertrok naar kenniscentrum Rutgers. De nieuwe KNGU-directeur is nu nog gemeentesecretaris in de gemeente Wijchen en directeur van de Werkorganisatie DrutenWijchen.

Lees meer

Week van de Scheidsrechter

Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat, voor de gymsport zijn dat alle onmisbare juryleden! De Week van de Scheidsrechter is van 1 tot en met 9 oktober 2022.

Lees meer

Jump voor je Club!

Partner Jumpsquare Group geeft KNGU-leden korting én zamelt geld in voor clubs. De liefde voor trampolinespringen is logischerwijs waar Jumpsquare Group – het bedrijf achter de Jumpsquare & Jump XL parken – en de KNGU elkaar in vinden. Niet voor niks werken de marktleider wat betreft indoor trampolineparken en de sportbond al sinds medio 2019 samen. En vanaf nu wordt het bezoeken van de trampolineparken nóg leuker! Per bezoek scoren leden van de KNGU €1,- korting voor zichzelf én sparen ze €2,- voor de clubkas.

Lees meer

DG The Coach is terug

Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2022 vindt het jaarlijks terugkerende bijscholingsevent voor trainers-coaches met licentie plaats. Dit keer in Topsportcentrum Rotterdam.

Lees meer

Zilver voor Loran de Munck op het EK in München

Loran de Munck wint zilver tijdens de Europese Kampioenschappen in München. Na een fijne voorbereiding in Nederland, een mooie teamprestatie (mét WK-kwalificatie) én een plek in de voltigefinale is het feest voor hem nog niet voorbij. Zijn kwalificatie was al veelbelovend, nu moest hij het alleen nog waar zien te maken in de finale. En dat deed hij.

Lees meer

Tariefswijziging inschrijfgelden

Afgelopen periode zijn, net als in vele andere branches in de markt, ook bij de KNGU de kosten gestegen. Dit heeft helaas ook invloed op de wedstrijden van de KNGU. Daarom verhogen we de inschrijfgelden. Zo kunnen de wedstrijden blijven draaien zoals je ze kent.

Lees meer

Laad meer