Nieuws

Online algemene ledenvergadering (ALV)

Op 21 april is de noodwet voor een online ALV aangenomen en is het mogelijk de ALV digitaal te organiseren. En wat moet je doen als je de mogelijkheid van een digitale ALV wilt behouden nadat de noodwet wordt ingetrokken? Lees meer!

Lees meer

Protocol Verantwoord Sporten aangevuld met binnensporten per 1 juli

Het algemene Protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF is door de KNGU en ander sportbonden, NOC*NSF en VSG aangevuld met richtlijnen voor binnen sporten. De laatste versie staat op de website van NOC*NSF. De komende week gebruiken we om eventuele onduidelijkheden of tegenstrijdigheden er uit te halen. Dit protocol is onder voorbehoud van de persconferentie van 24 juni. Er kunnen nog wijzigingen komen. Lees hier het hele bericht.

Lees meer

50.000 nijntje beweegdiploma's

Tijdens de beweeglessen van het nijntje Beweegdiploma in Hoorn was vorige week extra reden voor een feestje, want met het uitreiken van de beweegdiploma’s aan de groep kinderen van G.V. H.G.T.C. werd de magische grens van 50.000 beweegdiploma’s bereikt.

Lees meer

SummerMoves zomerkampen geannuleerd

Met pijn in ons hart, moeten we jullie vertellen, dat we genoodzaakt zijn de SummerMoves Zomerkampen voor 2020 te annuleren. De leukste weken van het jaar kunnen door de maatregelen tegen het coronavirus helaas niet doorgaan.

Lees meer

Laad meer