Nieuws

Nieuw: Dutch Gymnastics The Box

Met ‘Dutch Gymnastics The Box’ biedt de KNGU een nieuwe, handige én goed doordachte toolkit aan die de gymlessen voor kinderen van 6 tot 9 jaar nog leuker maken. De reeks inspiratielessen wordt afgesloten met een feestelijke eindshow. Want werken naar een gezamenlijk doel, op je eigen niveau. Dat is waar DG The Box voor staat.

Lees meer

De gymsport mag weer open!

Tijdens de persconferentie van vrijdag 14 januari is aangekondigd dat de huidige maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden en ook binnensporten weer toegestaan is. Alle leeftijdsgroepen mogen vanaf zaterdag 15 januari 5.00 uur weer volledig sporten.

Lees meer

#sport is essentieel

Om zoveel mogelijk mensen in ons land te laten weten dat gymsporters de binnensport enorm missen, hebben wij iets dat jouw als club wellicht helpt dit geluid groots te verspreiden.

Lees meer

Overlijdens bericht

Met groot verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van Esmee, lid van Gymsport Leiden. Onze gedachten gaan uit naar haar ouders, familie, vrienden en naasten.

Lees meer

Met elkaar naar 2022!

Dank, dank, dank! We zijn aan het einde van 2021, wederom een turbulent jaar. Een jaar waarin veel gebeurde en dat voorbij is gevlogen.

Lees meer

Ook wedstrijden in januari 2022 geannuleerd

Tijdens de persconferentie van zaterdag 18 december werd duidelijk dat dat de binnensport tot en met 14 januari dicht blijft. Uiteindelijk is daarom het besluit genomen om de KNGU-wedstrijden en activiteiten tot en met 31 januari te annuleren.

Lees meer

Laad meer