Nieuws

Merel Pouw beëindigt turncarrière

Merel Pouw heeft de moedige beslissing genomen om te stoppen met turnen. Na een periode waarin ze merkte dat het steeds moeilijker werd om de motivatie op te brengen voor topturnen, heeft ze de knoop doorgehakt.

Lees meer

Annuleren Summermoves zomerkampen 2021

Eind 2020 konden wij jullie helaas nog geen duidelijkheid geven over het doorgaan van de zomerkampen in 2021. Inmiddels zijn we een stuk verder in het nieuwe jaar en zijn de coronamaatregelen afgelopen week tijdens de persconferentie wederom verlengd zonder concreet zicht op meer duidelijkheid en perspectief op de korte termijn.   Wij hebben daarom besloten om in de zomer van 2021 geen Summermoves Zomerkampen te organiseren.

Lees meer

Versoepelingen maar niet voor de binnensport

Dinsdag 23 februari heeft het kabinet laten weten de buitensportmogelijkheden voor de sport uit te breiden naar jongeren en jongvolwassenen. Met dit besluit wordt tegemoet gekomen aan de behoefte van de samenleving meer voor deze doelgroep te organiseren. De maatschappelijke waarde van sport en bewegen krijgt hiermee erkenning.

Lees meer

KNGU leden gezicht van Jump Fit

Onze partner JumpSquare introduceert een nieuw Jump Fit programma én de gezichten zijn KNGU leden; tweemaal reden voor een interview met de 'modellen voor één dag'. Lees hier het gesprek met Yoni en Elke. Fanatieke turnsters die reageerden op de oproep en voordat ze het wisten op een professionele shoot stonden.

Lees meer

Laad meer