Aan de slag met showsport

A.d.h.v. DG The Box

Samen werken naar een doel. Dat is iets waar sporters en trainers-coaches van groeien en veel plezier van beleven. Dit kan bijvoorbeeld zijn naar een nieuw element, een meetmoment, maar ook een show. Want als je wat nieuws hebt geleerd wil je dat laten zien. Je bent er trots op en dat mag, show it!

Heb je nooit aan een show deelgenomen of gegeven? Dan kan dit best lastig zijn om hier mee te beginnen. Maar begin nu eens klein. Hoe klinkt een kijkles de laatste 10 minuten voor een vakantie? En nu nog de inhoud. Die is al geregeld voor je.

Hoe maak je een show? 
Wil je aan de slag met showsport? Volg dan deze bijscholing en leer de fijne kneepjes van het vak en laat je inspireren voor het maken van je eigen show. Tevens gaan we in deze bijscholing in op het nieuwe gymsportprogramma dat ontwikkeld is door de KNGU op het gebied van showsport: Dutch Gymnastics The Box. Een sportprogramma gericht op de recreatieve gymsport in de wijkzaal. In dit programma word je van a tot z begeleidt om samen met je sporters in 12 weken een eindshow/kijkles te organiseren voor supporters.

Deze bijscholing is te volgen als inspiratiesessie (1,5 uur) en als workshop (3 uur).

Naar het aanbod

Zit hier niks voor jou tussen? Vraag dan een incompany aan.