Hoe maak ik een demo?

Heeft jullie trainersteam al enige ervaring met shows of demonstraties geven en zijn jullie aan het werken naar een nieuwe demonstratie? Dan is deze bijscholing de uitgelezen kans. In deze bijscholing, die ingestoken is als een workshop, ga je direct aan de slag met het aanleren van een kant-en-klare demonstratie. Je gaat direct aan de slag met je sporters om te werken aan het thema wat jullie hebben gekozen. Naast de kaders die er geschetst zijn is er natuurlijk ruimte voor eigen ingeving en creativiteit. Na 4 uurtjes in de zaal bezig te zijn geweest heb je de start geoefend van de demo en kan je vervolgens met een kant-en-klare demo aan de slag met jouw club. En dan ontvang je ook nog eens 2 licentiepunten!

Naar het aanbod

Zit hier niks voor jou tussen? Vraag dan een incompany aan.

De workshops

Buitendemo: Demo ‘Pirates
‘I’m not afraid of storms, for I am learning how to sail my ship’.

Tijdens de workshop leer je als lesgever hoe je verschillende takken van de gymsport kunt verbinden tot een show, tot een performance. Wat heb je nodig, wat wil je leren, wat kun je doen, hoe voer je het uit.
Oftewel: Performen Is op een Ritmische wijze, Acro, Turnen En dansen Samen verbinden.

Ook als sporter is er veel te doen. Leer samen met andere sporters hoe je kan performen en leer een show in drie uren! Wil jij in de buitenlucht een fantastische demo met het thema ‘piraten’ neerzetten met andere gymsportliefhebbers? Dit is jouw kans en schrijf je snel in voor deze workshop.

Binnendemo Jungle
Jungletoesteldemo voor jong & oud! 

De demo bestaat uit een choreografie die geschikt is voor springers en turnsters. We gebruiken banken of balken, springen minitrampoline, plank en/of plankoline en we springen lange mat, airtrack of tumbling. Iedere deelnemer kan op eigen niveau meedoen aan deze demo. Ook kan de demo aan iedere gymzaal worden aangepast, afhankelijk van de beschikbare materialen. We springen en balanceren met elkaar de jungle in! 

Binnendemo Lion King  
Deze binnendemo staat voor The Lion King. Bij deze demo willen wij jou graag leren dat je verschillende disciplines tot één performance kan maken. Door dans en turnen bij elkaar te voegen en deze uitdaging aan te gaan, willen we je graag laten zien wat je allemaal kan doen. Voor de sporters is het ook super leuk om op een andere manier kennis te maken met de gymsport. 

Ben jij altijd al een grote Lion King fan geweest? Lijkt het jou super leuk om hierin te kunnen schitteren of te leren hoe je een demo maakt? Dan is deze demo jou echt op het lijf geschreven.