DG The Box

Een show met jouw sporters is zo gemaakt

Dutch Gymnastics The Box helpt jou als trainer-coach een fantastische eindshow met je sporters neer te zetten. En dat in maar liefst 12 weken! Naast de inhoud van de inspiratie leskaarten is er in de gymles ook ruimte voor eigen invulling en creativiteit van zowel de trainer-coach als de sporters, om de show een persoonlijke twist te geven. Op die manier kan iedere sporter deelnemen op zijn eigen niveau. Met DG The Box is úren voorbereiden verleden tijd. Koop de box en ga direct aan de slag in je lessen, zodat jouw sporters over een paar weken met een glimlach kunnen optreden voor het publiek dat ze hebben uitgenodigd.

Wat zit erin?

Maar liefst 48 leskaarten vol inspiratie, om spelletjes en leskernen voor de recreatieve gymles gevarieerd aan te bieden in de wijkzaal. Bepaal zelf welke leskaarten je gebruikt om te komen tot een eindshow.

Spelmateriaal voor jouw groepen. Gebruik dit materiaal in de les voor een gevarieerd en uitdagend sportaanbod voor alle niveau's. Draag daarmee bij aan de breed motorische ontwikkeling van ieder kind.

Link naar een online toolkit met daarin muziek, inspiratievideo’s, voorbeeld draaiboeken, kleurplaten en meer!

DG The Box mailing voor trainers-coaches en ouders met onder andere uitleg over The Box, achtergrond informatie, tips & tricks én thuis challenges voor sporters met Twist de mascotte!

Dutch Gymnastics presentje voor alle sporters in het thema van The Box. Nieuw thema = nieuw presentje. Spaar ze allemaal! 

Bestel DG The Box

 

Wil jij een notificatie krijgen zodra er een nieuw thema beschikbaar is? Laat dan hier je mailadres achter.

Geef me een seintje

Voor vragen kun je contact opnemen met het serviceteam via [email protected] of 055 505 8700.

Ook interessant

Twist de mascotte

Twist is de mascotte van Dutch Gymnastics en het gezicht van DG The Box!

De ervaringen van Gymsport Leiden en Penta Winterswijk

Gymsport Leiden en Penta Winterswijk hebben als een van de eerste clubs DG The Box mogen uitproberen, lees hier wat zij daarvan vonden!

Partner in veelzijdig bewegen

BMO LOGO 3sterren negative 30

Partner in Veelzijdig Bewegen is in 2021 geïntroduceerd door de sportsector. Het werkt volgens een sterrensysteem. Dit helpt verenigingen, trainers en ouders van sporters om te kiezen voor een sportprogramma waarvan grondig onderzocht is dat kinderen veelzijdig leren bewegen. Het systeem kent drie niveaus. 1 Ster betekent dat het programma aandacht heeft voor een brede motorische ontwikkeling. Bij 2 sterren is het aanbod breed motorische ontwikkeling ruim voldoende aanwezig.

DG The Box heeft 3 sterren ontvangen.
3 Sterren voor een programma betekent dat kinderen zich volledig breed motorisch ontwikkelen. In het programma zitten alle (of bijna alle) basisvaardigheden die belangrijk zijn voor een goede motorische ontwikkelingen van een kind. Daarbij is voldoende afwisseling en variatie. Zijn de kinderen veel in beweging en worden de oefeningen aangepast aan het niveau van het kind. Het programma is goed doordacht opgesteld en uitvoerig getest. Kortom, drie sterren betekent een topprogramma voor de motorische ontwikkeling van kinderen.