Nijntje Beweegdiploma 1-daagse (sportakkoord)

  • Opleiding trainer-coach (Niveau 3)

Draag jij bij aan een vaardige generatie? 
Bewegen maakt gelukkig! Gevarieerd en met plezier bewegen op jonge leeftijd (2-5 jaar) levert een essentiële en positieve bijdrage aan de motorische, cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. Elk kind verdient een goede basis.
Jij kunt daaraan bijdragen door deze bijscholing te volgen! 

Over het Beweegdiploma  
Het nijntje Beweegdiploma is een compleet en verantwoord beweegprogramma, waarin kinderen spelenderwijs alle belangrijke basisvormen van bewegen leren. Deze lessen mogen alleen gegeven worden door speciaal opgeleide trainers.  

Stappen 
Om je licentie te halen doorloop je in deze scholing twee stappen: 
1. E-learning nijntje Beweegdiploma  
2. Praktijkdag nijntje Beweegdiploma 

Met de inschrijving voor de 1-daagse, schrijf jij je automatisch in voor de e-learning en de praktijkdag. Uiterlijk één week voor de praktijkscholing ontvang je een link naar de e-learning.

Toelichting op stappen 
In de e-learning leer je meer over de groei en motorische ontwikkeling van baby’s, peuters en kleuters én hoe jij die ontwikkeling het beste kunt stimuleren. Ook wordt ingegaan op de zeven bewegingskenmerken en het lesprogramma van het nijntje Beweegdiploma. Tijdens de praktijkdag pas je opgedane kennis toe in de praktijk. 

Duur e-learning: 1 uur (deze kun je op een eigen moment maken - vóór de praktijkdag)  
Duur praktijkdag: 5 uur

Beweeglessen voor het jonge kind  
Als je de e-learning en het praktijkdeel hebt afgerond, ontvang je het certificaat en mag je Beweegdiploma lessen geven bij organisaties die het nijntje Beweegdiploma keurmerk hebben. Via die organisatie heb je ook toegang tot de Beweegdiploma lessenserie en een digitale toolkit met tips voor je lessen. Ook als je geen Beweegdiploma lessen gaat geven is deze bijscholing de moeite waard! De kennis die je opdoet is van meerwaarde voor iedereen die werkt met het jonge kind; of je nu werkt als (vak)leerkracht, buurtsportcoach, sport BSO-medewerker of de mini’s traint in welke sport dan ook.  

Kan ik mij inschrijven?
Dit kan als je voldoet aan de instroomvoorwaarden: sportlicentie niveau 3, ALO, PABO, ROC-SB, HBO-SB, CIOS en fysiotherapie met specialisatie kinderfysiotherapie.

Heb je vragen over deze bijscholing? Bekijk dan de veel gestelde vragen of neem contact op door een mail te sturen aan [email protected]. 

Niveau: Niveau 3
Licentieverlenging: 6 punten
Disciplines:
  • Beweegdiploma
  • Het Jonge Kind
  • Gymsport
Kosten:
Lid: €45,00
Geen lid: €90,00

Bijeenkomsten

Startdatum Tijd Plaats Informatie Data
Startdatum: 29 jun. 2024 Tijd: 13:00 - 18:00 Locatie: Zaandam Bekijk informatie Bekijk data Inschrijven
Startdatum: 07 sep. 2024 Tijd: 10:00 - 15:00 Locatie: Rijssen Bekijk informatie Bekijk data Inschrijven
Startdatum: 21 sep. 2024 Tijd: 10:00 - 15:00 Locatie: Culemborg Bekijk informatie Bekijk data Inschrijven
Startdatum: 09 nov. 2024 Tijd: 10:00 - 15:00 Locatie: Heerlen Bekijk informatie Bekijk data Inschrijven