Opleidingen voor begeleiders

Wil jij trainers-coaches begeleiden tijdens hun opleidingstraject?

Hieronder vind je het cursusaanbod voor begeleiders van trainers-coaches, we noemen dit actoren. De opleiding om actor te worden starten vanaf niveau 4 en kun je volgen vanaf 18 jaar en wanneer je een actieve KNGU-licentie hebt.

Praktijkbegeleider
Als praktijkbegeleider ondersteun je de trainer-coach in opleiding tijdens zijn leerproces op de sportclub. Meer informatie over de eisen en vergoedingen kan je vinden op deze pagina.

Scholing

Docent
Als docent verzorg je cursusdagen en ondersteun je de trainer-coach in opleiding tijdens zijn leerproces rondom de cursusdagen.

Ben je nieuw? Dan kun je aanmelden door te mailen naar opleidingen@kngu.nl. Er volgt dan een online intake gesprek, waarin we elkaars verwachtingen kunnen uitspreken en jouw vervolg als docent kunnen bepalen.

Beoordelaar portfolio en praktijk
Als portoflio- of praktijkbeoordelaar beoordeel je de trainer-coach in opleiding. Je doet dit onafhankelijk en geeft onderbouwde feedback.

Ben je nieuw? Dan kun je aanmelden door te mailen naar opleidingen@kngu.nl. Er volgt dan een online intake gesprek, waarin we elkaars verwachtingen kunnen uitspreken en jouw vervolg als beoordelaar kunnen bepalen.