DG The Coach

Dutch Gymnastics The Coach van 2024 vindt plaats in Rotterdam op zaterdag 26 en zondag 27 oktober. Het belooft een inspirerend weekend te worden, boordevol inspirerende workshops, interessante lezingen en waardevolle ontmoetingen. In de vorige editie op 1 juli in Zwolle zijn voor het eerst ook clubbestuurders aangehaakt, wat een enorm succes was. Tijdens DG The Coach in het najaar op 26 en 27 oktober zijn ook docenten en juryleden van harte welkom. Lees hieronder verder wat er per doelgroep te doen is.

Trainer-coaches

Trainer-coaches en hun assistenten kunnen zowel sportspecifieke als generieke bijscholingen volgen op niveau 3 en niveau 4. Op beide dagen is een gevarieerd programma, waarbij de koffie, thee, lunch en drankje achteraf bij de verschillende scholingen zijn inbegrepen.

Club­bestuurders

Speciaal voor de groep clubbestuurders worden er sessies georganiseerd om de clubbestuurder te inspireren en om elkaar te ontmoeten en kennis te delen.

Docenten

Docenten van trainer-coach- en juryopleidingen kunnen interessante scholingen volgen én ervaringen en ideeën uitwisselen met mededocenten! Naast het volgen van het reguliere bijscholingsprogramma worden er speciaal voor de docenten diverse intervisierondes georganiseerd.

Juryleden

Juryleden hebben de mogelijkheid om mee te doen aan het bijscholingsprogramma van trainers-coaches. De jurydocenten krijgen de keuze om aan te sluiten bij het intervisieprogramma met de docenten of de technische bijscholingen van trainers-coaches.