Club-assistent

Wijzigen clubgegevens in Club-assistent
Bij extra opties in de module instellingen heb je een knop ‘KNGU vereniging informatie’. Hier kun je de contactgegevens aanpassen die doorgegeven worden aan de KNGU. Je kunt hier niet alleen naam, adres, woonplaats of het e-mailadres aanpassen, maar ook de gegevens van de contactpersoon van je club. Mis geen informatie en houdt deze gegevens up-to-date.

Lees verder op de supportpagina van Club-assistent.

Functionarissen aanmelden bij de KNGU
Stap 1: Zorg ervoor dat je eerst de commissiefuncties aan de juiste KNGU functies hangt. Die kun je instellen door in back-site naar 'Activiteiten, planning & commissies' te gaan en dan naar commissiefuncties. Daar kun je vervolgens op een functie klikken om een gerelateerde KNGU functie aan te koppelen. Als er nog geen KNGU functies zijn of je mist de functie die je nodig hebt, klik dan in het overzicht van de commissiefuncties in de blauwe balk boven aan de pagina, op 'KNGU functies ophalen'.

Stap 2: Als je de commissiefunctie aan de juiste KNGU-functie hebt hangen dan kun je in back-site bij 'Activiteiten, planning & commissies' naar 'Commissieleden'. Als het commissielid al staat ingedeeld in de commissie, zoek deze dan in dit overzicht en open die. Voeg anders eerst een nieuw item toe. Open deze dan na opslaan opnieuw.  Je kunt nu, rechtsboven in de blauwe balk, klikken op 'Functionaris aanmelden bij KNGU'.

De beschrijving van bovenstaande handeling is ook terug te vinden op de website van Club-assistent.

Om een compleet overzicht te krijgen van de functionarissen die aangemeld zijn kun je in het commisieleden overzicht rechtsbovenin op de knop Functionarissen aan-/afmelden bij KNGU klikken.