Controleren verschillen leden­administratie

Het kan voorkomen dat je een lid aan of afmeldt en dat je een melding terugkrijgt dat het systeem de aan of afmelding niet heeft kunnen verwerken. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat er geen afmelddatum is opgegeven of dat gegevens niet volledig zijn ingevoerd.

Om fouten in de ledenadministratie te voorkomen is het slim de gegevens in de ledenadministratie (Club-assistent of All United) te vergelijken met de gegevens van de KNGU. Probeer dit wekelijks bij te houden, maar zeker voor het nieuwe kwartaal is het verstandig om deze controle uit te voeren. Je leest hieronder per ledenadministratiepakket hoe je de gegevens met elkaar kunt vergelijken.

Club-assistent
In Club-assistent vind je de button ‘KNGU verschillen’ om de gegevens te vergelijken met elkaar. Je leest hier hoe je deze controle kunt doen.

Meer info

All United
In All United zijn er ook mogelijkheden om je administratie op een eenvoudige manier te controleren. Er zijn twee wizards ingebouwd waarmee je de daadwerkelijke uitgewisselde leden met de bond en de niet uitgewisselde leden met de bond kunt inzien en verwerken.

Meer info