Bijeenkomsten

Waar ben jij trots op binnen jouw club? Vertel het tijdens The Connection regiobijeenkomsten van dit najaar aan andere bestuurders. Ga met elkaar in gesprek over belangrijke onderwerpen en deel jouw best practices.

Onder het genot van een hapje en een drankje spreken bestuurders met elkaar over relevante en actuele onderwerpen. Geen kwestie van alleen zenden door specialisten, maar juist gericht op interactie en het delen van kennis. We gaan aan de slag met best practices. Welke clubs hebben een bepaald onderdeel goed op orde en wat kun jij daarvan leren?  Door samen te werken komen we verder.

''Wat fijn om erachter te komen dat bestuurders van andere verenigingen tegen dezelfde dingen aanlopen en dat we samen met de experts van de KNGU kunnen nadenken over oplossingen.''

De gratis bijeenkomsten in 2021 worden op vier verschillende locaties in het land georganiseerd. Meld je hieronder aan voor de bijeenkomst in jouw regio:

Programma
Het programma voor de avond is als volgt:

  • 17:30-18:00 - Inloop met een hapje en een drankje
  • 18:00-19:00 - Openingswoord van Marieke van der Plas, directeur van de KNGU
  • 19:00-20:00 - Thema sessie 1*
  • 20:00-21:00 - Thema sessie 2*
  • 21:00 Afsluiting & netwerkborrel

*Op basis van je aanmelding wordt je ingedeeld op de zo hoogst mogelijk opgegeven voorkeur.

We gaan ervan uit dat testen voor toegang voor deze meetings nodig zal zijn. Kijk op testenvoortoegang.org voor de regels. Wij volgen ten aller tijde het protocol van het RIVM, ook zodra er versoepelingen mogelijk zijn.