Bijeenkomsten

Waar ben jij trots op binnen jouw club? Vertel het tijdens The Connection regiobijeenkomsten van dit najaar aan andere bestuurders. Ga met elkaar in gesprek over belangrijke onderwerpen en deel jouw best practices.

Onder het genot van een hapje en een drankje spreken bestuurders met elkaar over relevante en actuele onderwerpen. Geen kwestie van alleen zenden door specialisten, maar juist gericht op interactie en het delen van kennis.

''Wat fijn om erachter te komen dat bestuurders van andere verenigingen tegen dezelfde dingen aanlopen en dat we samen met de experts van de KNGU kunnen nadenken over oplossingen.''

Thema: de gymclub in 2043
In 2043 bestaat de bond 175 jaar. Sinds de oprichting is er veel veranderd in de gymsport. Welke invloed hebben de veranderingen op jou als clubbestuurder? En, hoe kijk jij als clubbestuurder vooruit? Heeft het impact op jullie omgang met vrijwilligers en trainer-coaches? Sporten we nog binnen of gaan we meer naar buiten? We denken graag met jullie mee. Kom in oktober naar een van de vier Connections en ontmoet andere gymsportbestuurders en KNGU medewerkers.

Waar en wanneer?

  • 4 oktober 2022, Helmond
  • 6 oktober 2022, Leiden
  • 11 oktober 2022, Muntendam
  • 13 oktober 2022, Enschede

Meld je aan voor een van de vier bijeenkomsten via de link hieronder. Uiteraard zijn jouw medebestuurders ook van harte welkom. Graag wel apart aanmelden.

Aanmelden

Wat kan je ongeveer verwachten
Wij zorgen aan het begin van de avond voor (warm) eten zodat je eventueel direct vanuit je werk naar de bijeenkomst kan komen. Gevolgd door de opening en een interactief programma. Uiteraard sluiten we af met een borrel.