Bijeenkomsten

Waar ben jij trots op binnen jouw club? Vertel het tijdens The Connection regiobijeenkomsten van dit najaar aan andere bestuurders. Ga met elkaar in gesprek over belangrijke onderwerpen en deel jouw best practices.

Onder het genot van een hapje en een drankje spreken bestuurders met elkaar over relevante en actuele onderwerpen. Geen kwestie van alleen zenden door specialisten, maar juist gericht op interactie en het delen van kennis. We gaan aan de slag met best practices. Welke clubs hebben een bepaald onderdeel goed op orde en wat kun jij daarvan leren?  Door samen te werken komen we verder.

''Wat fijn om erachter te komen dat bestuurders van andere verenigingen tegen dezelfde dingen aanlopen en dat we samen met de experts van de KNGU kunnen nadenken over oplossingen.''

Marieke van der Plas opent samen met het team van accountmanagers de avond. We gaan inhoudelijk in op de actuele ontwikkelingen rondom de gymsport. Daarna krijg je de mogelijkheid om twee sessies te volgen over de onderstaande onderwerpen:

  • Opleidingen: krijg als bestuurder een inkijkje in de vernieuwde opleidingen en laat je verrassen. Denk met elkaar over het werven van cursisten binnen jouw club/regio voor het behoud en ontwikkeling van je trainers- coaches.
  • Veilig sportklimaat: maak als bestuurder hét verschil in de gymsport. Op naar meer plezier en veiligheid op de club en in de gymzaal. Laat je voorzien van praktische handvatten.
  • Recreatief aanbod: laat je inspireren over het nieuwe aanbod voor de recreatieve gymsporter. Wil jij deze sporters meer betrekken bij de club en deze leden wat extra’s bieden? Ga met elkaar én met de KNGU in gesprek en hoor meer over het recreatieve (show)sportaanbod zoals The Box, Your Stage en de Wereld Gymnaestrada.

Het aanmeldformulier voor de online-editie op dinsdagavond 9 november van 19.30 – 21.00 uur is gesloten. Wil je toch nog deelnemen? Stuur dan een mail naar het serviceteam.