Verzekeringen

De KNGU voorziet, vanuit de door clubs betaalde contributie, in een aantal voor clubs belangrijke verzekeringen. Daarmee zijn alle leden van de KNGU op collectieve basis (aanvullend) verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en voor ongevallen. Daarnaast kunnen verenigingen via de KNGU tegen een gereduceerd tarief een bestuursaansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

Om je als club beter van dienst te zijn werken wij op het gebied van verzekeringen samen met intermediair Meijers Assurantiën. Zij geven de clubs advies en nemen de schadeafhandeling op zich.

Clubs kunnen in het geval van vragen over de verzekeringen en ook lopende aansprakelijkheidsschades en nieuwe schademeldingen contact opnemen met:

Meijers Assurantiën
Raymond van Calster en Desiree Bernardi  
kngu@meijers.nl020 504 2745

Bestuursaansprakelijkheids verzekering
Alle leden van de KNGU zijn op collectieve basis via Meijers Assurantiën verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen. Ook kunnen clubs die lid zijn van de KNGU tegen een gereduceerd tarief à € 81,10 per jaar een bestuursaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Zo bescherm je onder andere het privévermogen van zowel jezelf als jouw medebestuurders. Vul dit formulier in, onderteken het en mail een scan naar het serviceteam@kngu.nl.

Collectieve ongevallenverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering 

Dekkingsoverzicht BA verzekering