KNGU versus Dutch Gymnastics

Dutch Gymnastics. Dé gymsport community van Nederland. 
Dutch Gymnastics is hét netwerk van alles en iedereen die passie heeft voor de gymsport. Van een ondernemende gymclub tot een enthousiaste buurtsportcoach. Van een trainer tot een ouder. En van een bevlogen vrijwilliger tot een doorgewinterde topsporter. Samen vormen we één krachtige community: Dutch Gymnastics.

Samen sterker
Wij zijn met zijn allen het fundament van de gymsport. Het gezamenlijk doel is meer mensen via de gymsport in beweging te brengen én te houden. Ieder vanuit zijn eigen kracht en potentieel. Of je nou oefent op je eerste koprol of je tanden zet in een dubbele salto. Een eerste optreden voor je ouders of een extra vluchtelement tijdens de Olympische finale. Dutch Gymnastics staat voor de kick van iets nieuws neerzetten. Ieder op z’n eigen niveau, met je eigen doelen en uitdagingen. Dat is soms spannend. Maar je kunt vaak meer dan je denkt. Laten we elkaar helpen beter te worden. Te groeien.  

KNGU als onderdeel van Dutch Gymnastics
Ook de KNGU is onderdeel van Dutch Gymnastics en zet zich in als verbindend aanjager. We verbinden partijen in het netwerk actief met elkaar. Dat kan gaan over een club die een trainer zoekt of een sporter die wil deelnemen aan leuke gymsportactiviteiten in de regio. We zijn op zoek naar een win-win situatie waarbij de sporter altijd wint. Niet meer altijd zelf het wiel uitvinden, maar inzetten op dat wat al goed is en daarop verder bouwen.

Samen bouwen we aan de kracht van Dutch GymnasticsBouw jij mee? 

Lees hier het hele merkverhaal van Dutch Gymnastics.

Dutch Gymnastics | Powered by you